26 / 04 / 2024

muğla satılık yazlık

muğla satılık yazlık

Toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede villa alanları 192 metrekareden başlıyor. Muğla Elysium Miramar satılık villa tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Bodrum Solemar Adabükü iletişim bilgileri!

Villaların 103 metrekareden başladığı proje toplam 134 adet daireden meydana geliyor. Bodrum Solemar Adabükü iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 115 90 40 veya 0530 115 90 41 olarak belirlendi.

Solemar Adabükü Villaları ödeme seçenekleri!

Toplam 134 adet evden meydana gelen proje Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor. Solemar Adabükü Villaları ödeme seçenekleri kapsamında projede 36 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Elysium Miramar Bodrum ne zaman teslim?

Toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen proje Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede 18 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Elysium Miramar Bodrum ne zaman teslim?

Port Kazıklı iletişim bilgileri!

Port Kazıklı iletişim bilgilerine göre 0242 227 49 90 satış ofisi telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 334 adet daire bulunuyor.

Likya Evleri adres bilgileri!

9 blok şeklinde yükselen Likya Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı. İşte Likya Evleri adres bilgileri...

Fethiye Likya Evleri' nde fiyatlar 225 bin TL' den başlıyor!

Sevinç İnşaat tarafından hayata geçirilen Fethiye Likya Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı. Fethiye Likya Evleri' nde fiyatlar 225 bin TL' den başlıyor.

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Konut fiyatları neden artıyor? Yabancıya satış satılık ve kiralık ev fiyatlarını etkiliyor mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde satılık ve kiralık konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Satılık ev fiyatları 1 senede yüzde 134,4 yükseldi! Konutta fiyat krizi büyüyor mu? 

BETAM tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye genelindeki satılık evlerin metrekare fiyatları Mart 2022'de senelik bazda yüzde 134,3 arttı. En hızlı yükselişin gerçekleştiği il yüzde 172,7 ile Mersin olarak belirlendi...

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Bodrum Bitez'de 13.2 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Bitez Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 156 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Muğla Menteşe'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Muğla Satış Memurluğu, Muğla ili, Menteşe ilçesi, Karabağlar Mahallesi, 711 ada 51 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor.

Satılık ev fiyatlarına pandemi etkisi!

Satılık ev fiyatlarında son bir yıl içerisinde büyük artış yaşandı. Pandeminin etkisiyle beraber özellikle yazlık bölgelerde satılık ev fiyatlarında yüzde 68 artış yaşandı. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

muğla satılık yazlık Haberi

muğla satılık yazlık

Satış süreci devam eden Muğla Elysium Miramar projedsine villaların bir kısmı deniz, bir kısmı şehir ve bir kısmının kale manzaralı cepheleri bulunuyor. Proje merkeze yakın mesafede hayata geçiriliyor. 


Villaların büyüklüklerinin 192 metrekareden dizayn edildiği proje toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede her villanın kendine ait havuzu ve bahçesi bulunuyor.


Muğla'nın Bodrum ilçesinde inşa edilen Muğla Elysium Miramar projesi 22 bloktan meydana geliyor. Proje Ofton İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.


Muğla Elysium Miramar satılık villaların teslimleri Mayıs 2016 olarak belirlendi.  Villa tiplerinin 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje 46 adet dubleks villadan meydana geliyor. 


Telefon: 444 5 350

Web Adresi: http://elysiummiramar.com/

Tülay...