19 / 04 / 2024

Muğla yol yenileme

Muğla yol yenileme

Büyükşehir Belediye Meclisinde ilçe Belediyelerdeki yollar ile açık ve yeşil alanların Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna verilmesi maddesi İmar Komisyonuna havale edildi.

Muğla'nın yolları yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula Akyaka Mahallesi’nde devam eden Ula Akyaka Atatürk Caddesi yol, bulvar düzenleme projesini yerinde inceledi.

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Muğla Büyükşehir'den 249 milyonluk yol yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi şehirde yaptığı 565 Milyon TL yatırımın 249 Milyon TL’sini yollar için harcadı.

Muğla Ortaca Kemal Şahin Bulvarı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 9900 metrelik Ortaca Kemal Şahin Bulvarı'ndaki yol çalışmaların tamamladı.

Muğla Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

Muğla Yatağan Sağlık Evi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Belediyesi işbirliğiyle Cazkırlar ve Yaylaköy Mahallelerinde yapılan yol, sağlık evi ve düğün salonu hafta sonu yapılan törenle tanıtıldı...

Muğla Büyükşehir'den 800 kilometrelik yol çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında 100 milyon TL yatırımla 1000 km yol çalışması projesinde 800 kilometre rakamına ulaşarak büyük bir başarının altına imza attı.

Muğla Büyükşehir’den 600 kilometrelik asfalt çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 2016 yılı içerisinde 517 kilometre sathi, 65 kilometre sıcak asfalt, 51 bin metrekare parke döşeme çalışması yaptı.

Muğla Karacaören'de asfalt çalışması başladı!

Muğla sınırı olan Karacaören Mahallesi’nde 17 km’lik yolun asfalt çalışmalarına başladı. 1000 kilometrelik yol çalışmalarında bu güne kadar 460 kilometrelik çalışmayı tamamladı.

Muğla Akyaka'nın çehresi değişti!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula İlçesi Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yapımını tamamladığı yol, meydan, bulvar düzenlemesi çalışmalarının açılışını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımı ile gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir 100 milyon liralık yol yatırımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Muğla Bozüyük Kültür Evi restore edildi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan İlçesi Bozüyük Mahallesinde yeni yapılan yol ve köprüler ile restorasyonu tamamlanan Bozüyük Kültür Evi’nin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün katılımı ile gerçekleştirildi.

Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışması TBMM'de!

Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Demir sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Muğla yol yenileme Haberi

Muğla yol yenileme

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisinde tartışmalara neden olması beklenen ilçe belediyelerdeki tüm yollar ile açık ve yeşil alanlar ile ilgili gündem maddesi İmar komisyonuna havale edildi. Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısının 23 nolu gündem maddesinde yer alan “Sayıştay Başkanlığının 2015 Yılı Düzenlilik Raporu, İçişleri Bakanlığı (Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü)’nün görüş yazısı doğrultusunda işlem yapılmak üzere; 14/04/2016 tarih ve 176 sayılı Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararıyla Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediyeleri arasında belirlenen yollara ilave olarak, mevzuat hükümleri doğrultusunda, Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararıyla Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri arasındaki meydan, bulvar, cadde, yol, sokak, park paylaşımlarına ilişkin Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna verilmesi öngörülen yollar ve yollar üzerindeki Açık ve Yeşil Alanlar (Park, Çocuk Bahçesi, Oyun Alanı, Meydan, Rekreasyon Alanı vb.) için düzenlenen yollara ait...