29 / 03 / 2024

Muğlada kiralar yüksek mi

Muğlada kiralar yüksek mi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri, üniversitenin yer aldığı Kötekli Mahallesi'nde kira fiyatlarının yüksek olmasını protesto etti.

Kentsel dönüşüm, yüksek kiralar ve ev sahibi-kiracı tartışmaları İstanbul'dan İstanbul'a göçü tetikledi!

İstanbuk'da son zamanlarda kentsel dönüşüm seferberliği yaşanıyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm ve yüksek kiralardan dolayı evlerinden taşınmak zorunda kaldı. 

Yüksek kira artışları esnafa kepenk kapattırdı!

Ocak ayı itibariyle geçerli olan yeni asgari ücretin işverene olan etkileri tartışma konusu olmaya devam ederken, yüksek kiralar da esnafın belini büktü.

Yüksek faiz oranı ve artan fiyatlar ev sahipliği oranını düşürdü!

Milyonlarca vatandaşın ortak sorunu konut fiyatları ve kiralar olmaya devam ediyor. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranları sebebiyle ihtiyacı olan kesim konuta ulaşamıyor, konut sahipliği oranı düşüyor. 

Rusya'da ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler! 

Rusya’da bu defa Moskova ve St.Petersburg dışındaki önde gelen kentlerde ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler belirlendi. İşte o caddeler...

İstanbul'da konutta en yüksek getiri Esenyurt'ta: İlçede kiralar 17 bin 11, ev fiyatı 4.2 milyon TL oldu! 

İstanbul'un konutta en yüksek getiriyi sağlayan ilçe Esenyurt oldu. İşte ilçe ilçe konutta getiri oranları...

Yüksek kiralar prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdı!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada yüksek kiraların prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdığını söyledi.

İhracatta 21,7 milyar dolarla en yüksek mayıs ayı rakamlarına ulaşıldı!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada mayıs ayı ihracatının yüzde 14,4 artışla 21,7 milyar dolar olduğunu belirtti, "Bu, tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracat değeridir." dedi.

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

Yüksek ev kiralarına ilişkin şikayetler arttı: Sokaklarda mı yaşayalım?

Yüksek enflasyonla birlikte herkesin gündeminde olan yüksek kira fiyatları, yaşanan deprem felaketiyle birlikte tırmanışa geçti. Kira zamlarıyla ilgili Şikayetvar’a ulaşan şikayetlerde ciddi oranda artış yaşandı.

Aidatlar kiraları yakaladı! İşte en yüksek aidat olan ilçeler

Enerji fiyatlarındaki yükseliş ve iş gücü maliyetlerinin artması gibi nedenlerle İstanbul’da konut aidatları, kiraları yakaladı. İşte en yüksek aidat alınan ilçeler...

Esnaf iş yeri kiralarındaki yüksek artıştan şikayetçi!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada Özellikle işyeri kiralarında yaşanan yüksek artışların gerek esnaf gerekse de tacir işletmeler için son dönemde işletmelerin sürdürülebilirliklerini oldukça zorlamaya başladığını söyledi.

Ev sahiplerinin yüksek kira pişmanlığı! Kiralar ödenmiyor, evler hor kullanılıyor!

Yüksek kira fiyatları pişmanlıkları da beraberinde getirdi. Yükselen kiraları kar olarak gören mülk sahiplerinin ‘ödenmeyen kiralar' ve ‘hor kullanma' şikayetlerinde patlamalar yaşandı. İşte kiralık konut piyasasındaki son durum...

Ev alacaklar dikkat! Konutta yüksek fiyat dönemi sona mı eriyor? 

Bir süredir "Konutta balon mu oluştu? Alınan yüksek fiyatlı evler yeni sahipleri için fırsat mı, tuzak mı?" soruları akıllarda yer tutuyor. Peki konutta yüksek fiyat dönemi sona mı eriyor? Ev fiyatları düşüyor mu? İşte ayrıntılar...

Muğlada kiralar yüksek mi Haberi

Muğlada kiralar yüksek mi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri, Muğla'nın Kötekli Mahallesi'nde kira fiyatlarının yüksek olmasını protesto etti.

Sputniknews'te yer alan habere göre, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin bulunduğu Kötekli Mahallesi'nde 1 oda 1 salon dairelerin ortama 1000, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin ise 1500 ile 2 bin TL arasında kiraya verilmesine tepki gösteren yaklaşık 50 üniversite öğrencisi, sağanak altında bu durumu protesto etti.

Sınırsızlık Meydanı'nda bir araya gelen öğrenciler, ‘Kötekli'de yüksek kiralara dur', ‘Sabah öğrenci, akşam garson', ‘Rezidans fiyatına 1+1' yazılı dövizler taşıdı.

Grup adına basın açıklaması yapan Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Emre Pandur, "Yüksek ev kiraları yüzünden eğitime konsantre olamıyoruz. Evler öğrencilere fahiş fiyatlarla kiraya veriliyor. Öğrenciler olarak bundan böyle haklarımızı hukuki yollardan arayacağız" diye...