19 / 04 / 2024

muğlada orman yangını

muğlada orman yangını

Muğla'da orman yangını çıktı. Ula ilçesinde çıkan yangına 3 helikopter ile havadan, 9 arazöz ve 60 orman işçisiyle karadan müdahale ediliyor. Ekipler, yangını kontrol almak için mücadele veriyor..

Muğla'da orman yangını!

Milas'ta ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alındı.Alınan bilgiye göre, Bodrum-Milas karayolu Kuyucak mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın 2 saatte kontrol edildi.

Muğla'daki orman yangını kontrol altına alındı!

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde dün başlayan ve gece boyunca devam eden yangın kontrol altına alındı kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 600 hektar alan zarar gördü

Muğla'daki orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor!

Muğla'daki orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Gece boyunca devam eden yangına sabahın ilk ışıkları ile birlikte 4 uçak, 8 helikopter ile müdahale edilmeye başlandı

Muğla'da orman yangını!

Ula ilçesindeki yangını söndürmek için ekipler müdahale ediyor. İlçeye bağlı Elmalı Mahallesi Dereiçi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Muğla Milas'ta orman yangını!

Muğla'nın Milas ilçesinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığı ve soğutma çalışmalarına başlandığı bildirildi. 4 farklı alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüdü...

Muğla'da çöplükte başlayan yangın ormana sıçradı!

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Yokuşbaşı mahallesinde bulunan vahşi çöp depolama tesisinde yangın çıktı. Çıkan yangın işçilerin kaldığı 8 baraka evi kül etti. 5 dönümlük orman ise alevlere yenik düştü.

Muğla'da orman yangını çıktı!

Muğla'da merkeze bağlı Algı Mahallesi'nde orman yangını çıktı. Yangının, rüzgarın da etkisiyle büyüdüğü bildirildi. Ekiplerin, alanın sarp ve kayalık olması nedeniyle çalışmalarda güçlük yaşadığı belirtildi.

Muğla'daki yangınlar kontrol altına alınamıyor!

Seydikemer'in ardından Dalaman ve Fethiye ilçelerinde de orman yangını başladı. Muğla'nın Fethiye, Dalaman ve Seydikemer ilçelerinde gece saatlerinde başlayan orman yangınları kuvvetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamıyor.

Kavaklıdere'de orman yangını çıktı!

Kavaklıdere Çamlıyurt köyünde çıkan yangına, 4 helikopter, 3 uçak ve kara ekipleriyle müdahale edilmeye başlandı

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Hatay'da orman yangını!

Hatay'ın Dörtyol İlçesinde Çökek Yaylası Kırmızıburun mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 5 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Söndürülen yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Zonguldak Alaplı'da orman yangını meydana geldi!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kontrol altına alınan orman yangınında soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, yaptığı açıklamada, orman örtüsünde etkili olan yangında soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kastamonu'da orman yangını!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde çıkan orman yangını, kuvvetli lodos nedeniyle güçlükle kontrol altına alındı. Kuğu köyü Çiftlik Mahallesi'nde ormanlık alanda, yüksek gerilim hattından çıkan kıvılcım yangına neden oldu.

Avustralya'daki orman yangını uzaydan görüntülendi!

Avustralya'daki orman yangını uzaydan görüntülendi. Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA), Avustralya’nın Adelaide bölgesinde 3 Ocak'tan beri söndürülemeyen orman yangınını uzaydan çekilmiş görüntülerini web sitesinden paylaştı.

Marmaris'te 4 bölgede orman yangını çıktı!

MARMARİS'te önceki gün ilk belirlemelere göre piknik tüpü iddiasıyla çıkan orman yangınında 44 hektarlık alan kül oldu. Aynı gün içinde Antalya, Adana ve Seydikemer'de de orman yangınları yaşandı.

Marmaris'teki orman yangınında soğutma çalışmaları devam ediyor!

Marmaris'te 44 hektar orman alanına zarar veren yangın tamamen söndürüldü. Yerleşim yerlerini tehdit etmesi nedeniyle korku ve paniğe neden olan yangın söndürüldü, soğutma çalışmalarına devam ediliyor.

Adana'daki orman yangınında 2 dönüm ormanlık alan zarar gördü!

Adana'daki orman yangınında 2 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Durmuşlu Mahallesi Baraj mevkisindeki kızılçam ağaçların oluşturduğu ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına, ekipler sabaha kadar müdahale etti.

Marmaris'teki orman yangını kontrol altına alındı!

Beldibi Mahallesi'nin Seki mevkisindeki ormanlık alanda dün akşam başlayan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangını, orman işçileri ve itfaiye ekipleri gece boyunca söndürmeye çalıştı.

Adana'da orman yangını!

Adana'nın Kozan ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan orman yangını çıktı. İlçeye bağlı Durmuşlu mahallesi ormanlık alanda kızılçam ağaçlarından oluşan ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı...

Adana'da orman yangını çıktı!

Adana'da orman yangını çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine, Kozan Orman İşletme Müdürlüğü 11 arazöz, 5 su tankı, 3 ilk müdahale aracı, 6 pikap, 13 teknik personel ve 80 yangın işçisiyle yangına müdahale etti.

Marmaris'te yangın çıktı! Bir site boşaltıldı!

Muğla Marmaris'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeni ile 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltıldı. Havanın kararması nedeniyle söndürme çalışmaları karadan sürdürülüyor.

Akseki'de orman yangını çıktı!

Antalya 'nın Akseki ilçesi kızılçam ormanında orman yangını başladı. Akseki ilçesinde kızılçam ormanında çıkan yangına 3 yangın söndürme helikopteri ve 10 arazöz ile müdahale ediliyor

muğlada orman yangını Haberi

muğlada orman yangını

Muğla'nın Ula ilçesinde orman yangını çıktı.


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Çiçekli Mahallesi Vali Konağı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İlk etapta mahalle sakinlerinin müdahale etmeye çalıştığı yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüdü.


Yangına bölgeye sevk edilen 3 helikopter ile havadan, 9 arazöz ve 60 orman yangını söndürme işçisiyle de karadan müdahale ediliyor.


Ekipler, yangını kontrol almak için mücadele...