25 / 04 / 2024

Muhammed Halid Mecid

Muhammed Halid Mecid

İstanbul Yedi Tepe Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Halid Mecid, Abdul Kadir Mecid, Muhammed Mansur Majid, Shukrullah Fazal ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

İstanbul Art Yapı Mimarlık Mühendislik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Art Yapı Mimarlık Mühendislik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Halid Mecid, Mehmet Ömer Şerifi tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 10 Mart'ta kuruldu.

Mahmud Muhammed Topbaş hangi alanlarda çalıştı? Hangi şirketleri yönetim kurullarında yer aldı?

Mahmud Muhammed Topbaş kimdir? İş hayatına ne zaman adım attı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mahmud Muhammed Topbaş’ın biyografisi...

Bilsam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilsam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Halid Bilğin tarafından kuruldu.

Halid İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halid İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Şahin tarafından kuruldu.

Muhammed Nuri Ensari Kimdir?

Muhammed Nuri Ensari kimdir? Muhammed Nuri Ensari’nin mesleği nedir? Muhammed Nuri Ensari hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Velvet Yapı Taahhüt Hizmetleri Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Velvet Yapı Taahhüt Hizmetleri Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Halid Kurt tarafından kuruldu.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Muhammed Halid Kurt Ve Adil Elkhatıb ortaklığına kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo'nun şüpheli ölümü dikkat çekti! İki ülkeye işaret etmişti

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala hayatını şüpheli bir şekilde kaybetti. Barkindo'nun bildirilen bir sağlık sorunu bulunmazken ölüm nedenine ilişkin de bir açıklama yapılmadı.

Homista Property Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Homista Property Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de A. Talha Kurt ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Muhammed el Fayed'in çocukları arasında miras kavgası!

İngiltere'nin önemli iş insanlarından Milyarder Muhammed el Fayed’in iki çocuğu, miras kavgasına girdi. Ömer el Fayed mahkemelik olduğu ablası Camilla'nın kendisine saldırdığını iddia etti. 

Abdülkadir Akkuş yeni şirket kurdu!

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta kuruldu. Trends Property Gayrimenkul, Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Muhammed Halid Mecid Haberi

Muhammed Halid Mecid

İstanbul Yedi Tepe Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Halid Mecid, Abdul Kadir Mecid, Muhammed Mansur Majid, Shukrullah Fazal ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.


İstanbul Yedi Tepe Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları...