23 / 04 / 2024

Muhammet Sargın

Muhammet Sargın

Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Sargın tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Ümraniye, Ihlamurkuyu Mahallesi, Rüstem Sokak'ta kuruldu.

Asgari ücret en az 15 bin TL olacak! Milyonların beklediği haber geldi! Asgari ücretliler dikkat!

Milyonlarca asgari ücretlinin gözü 2024 yılında yapılacak olan zamma çevrildi. Asgari ücretle çalışan vatandaşlar ''2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret yeni yılda ne olur?'' sorularını araştırırken Ekonomist Muhammet Bayram'dan asgari ücret '' en az 15 bin TL olacak'' açıklaması geldi.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Kamu işçilerine toplu sözleşmede tarih verildi! Kamu işçilerinin maaşı ne kadar olacak? Bu rakamlara şimdi göz atın!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan'dan toplu iş sözleşmesine ilişkin tarih verilirken, Ekonomist Muhammet Bayram da zam rakamlarını peş peşe duyurdu. 

700 bini aşkın kamu işçisinin zammı ne kadar olacak? Uzman isim rakamları bir bir açıkladı! 

Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'nün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce imzalanması beklenirken, ne kadar zam yapılacağı da merak konusu. Ekonomist Muhammet Bayram konuya ilişkin tahminlerini peş peşe açıkladı. Peki kamu işçisinin zammı ne kadar olacak?

EYT için net tarih az önce duyuruldu! İşte maaşların hesaplara yatacağı o tarih!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili bu kez net tarih verildi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, düzenlemenin yasalaşmasını bekleyen EYT mensupları için hem düzenlemenin TBMM’ye geleceği tarihi hem de yaklaşık 2.5 milyon kişinin ilk maaşlarını alacakları tarihi duyurdu.

AK Parti yeni duyurdu! İşte EYT’lilerin ilk maaşlarını alacağı tarih!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin haftalardır beklediği düzenlemenin ne zaman yasalaşacağı ve 2.6 milyon kişinin emekli maaşlarını ne zaman alacağı halen merak konusu iken, son açıklama yine AK Parti cenahından geldi. AK Parti Grub Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT düzenlemesinin Tür

EYT için hayati uyarı! Son üç gün

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2 Milyon 250 bin vatandaşımız emekli olma hakkına kavuşacak. Emeklilik hakkının kullanılması hususunda herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacak" diye konuştu. Hizmet borçlanması yapmak isteyenler için Ekonomist Muhammet Bayram kritik uyarılar yaptı. İşte tüm detaylar...

Saygın Kamp Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygın Kamp Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sargın tarafından kuruldu.

Arn Design İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arn Design İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Hüseyin Cahit Sargın tarafından kuruldu.

Bayek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ahmet Yaşar Üstün ve Muhammet Üstün ortaklığında kuruldu.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Sehil İnşaat, Türkmenistan'daki tazminat davasını kaybetti!

Muhammet Çap tarafından 1972'de İstanbul’da kurulan Sehil İnşaat, Türkmenistan yönetimi ile anlaşamadı ve ülkede projeler sebebiyle mahkemelik oldu. Mahkemenin sonucu açıklandı.

Muhammet Sargın Haberi

Muhammet Sargın

Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Sargın tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Ümraniye, Ihlamurkuyu Mahallesi, Rüstem Sokak'ta kuruldu.


Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü reklam ve promosyon malzemelerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Resmi ve özel sektörün reklam ve promosyonları için teklif vermek ve ihalelerine iştirak etmek. Bunun için gerekli makine ve techizatın teminini sağlamak. Danışmanlık hizmetleri sunmak, satış için gerekli teknik ve satış elemanı temin etmek. 2- Her türlü elektronik ve elektrikli malzemenin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Bunun için gerekli makine alet ve techizatin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Proje ve etüt işlemlerini yapmak. Danışmanlık ve gerekli eleman ile...