28 / 03 / 2024

muhanver gözüm projesi

muhanver gözüm projesi

Ulus, Kızılay’ın ardından Ankara’nın yeni merkezi olan Çukurambar’da gerek iş merkezleri gerekse binalarda ofislerin konut sayısına yaklaşması, bölge sakinlerini yeni yerleşim yeri arayışına yöneltti.

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

TARİŞ, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans fiyatlarında güncellemeye gitti

TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans rakamlarını kalite bazında güncellediklerini kaydetti. Türker, yaptığı yazılı açıklamada Birliğin tüm imkanlarını sağlayarak üreticilerin yanında olduğunu bildirdi.

Emeklilerin gözü 100. yıl müjdesinde!

Emeklilerin gözü kulağı bu haberde, Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi? İşte tüm emeklileri ilgilendiren merak edilen detaylar...

Milyonların gözü okkalı zamda! Sosyal destek ödemelerine yeni ayda zam var mı? Yardım paralarında son gelişmeler...

Aile Destek ödemesi alanların gözü kulağı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına çevrildi. Sosyal yardım paralarına zam gelecek mi, ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Marketlere girince hemen gözünüze çarpıyor. Kırmızı kırmızı parlıyordu... Yüzde 54 değerlendi

Türkiye'de marketlere girdiğimizde gözümüze çarpan ürünlerden biri olan kiraz hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kiraz tam yüzde 54 değerlendi.

Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü atılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü Malatya'da atılacağını söyledi.

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi! O tarihi verdi! Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi, gümüşün yükseleceği o tarihi verdi. Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları tam bu kadar oldu! Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara göz atın!

Ocak ayıyla birlikte neredeyse tüm maaşlarda artış yaşandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları tam bu kadar oldu! Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara göz atın! 

Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

Asgari ücretle çalışan milyonlarca kişiyi heyecanlandıran bir iddia gündeme geldi. Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

İmar barışı bekleyenler aman dikkat! 2023 yılında imar affı çıkacak mı? Hemen bu kritik detaya göz atın!

İmar barışı bekleyenler aman dikkat... 2023 yılında imar affı çıkacak mı... Hemen bu kritik detaya göz atın...

muhanver gözüm projesi Haberi

muhanver gözüm projesi

Ulus, Kızılay’ın ardından Ankara’nın yeni merkezi olan Çukurambar’da gerek iş merkezleri gerekse binalarda ofislerin konut sayısına yaklaşması, bölge sakinlerini yeni yerleşim yeri arayışına yöneltti. Birbiri ardına konut projelerinin yükseldiği Beytepe ise Çukurambarlılar’ın “yerleşim yeri” tercihinde ilk sırada yer alıyor.


Başkent inşaat sektöründe onlarca yıldan beri hayata geçirdiği yatırımlarıyla dikkati çeken MFZ Grup’un ortaklarından Muhanver Gözüm, Beytepe’nin Çayyolu ile buluştuğu noktada inşa ettikleri ve bu yaz teslime hazırlandıkları Allora Beytepe projesinden konut alanların yüzde 80’inin Çukurambar’da ikamet eden kişilerden oluştuğunu bildirdi.


Gözüm, 10-15 yıl öncesine kadar çok fazla ilgi gösterilmeyen ancak son yıllarda tüm Ankara’nın çekim noktası haline gelen Çukurambar’da iş dünyası ve yeme-içme mekanlarının oluşturduğu kargaşa ve yoğun temponun daha sakin yaşam isteyenleri Beytepe’ye çektiğini belirterek, şunları söyledi:


“Gece boyu süren trafik...