25 / 04 / 2024

Muhittin Demirli

Muhittin Demirli

Ersin Demirli Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Demirli tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Tevfik İleri Caddesi'nde kuruldu.

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Nereli? Daha önce hangi görevleri yaptı?

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Kaç yaşında? Muhittin Behiç Harmanlı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Muhittin Behiç Harmanlı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Murat Demirli tarafından kuruldu.

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Demirli tarafından açıldı.

Muhittin Selvitopu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'ın gündeminde yer alan ve çözüm bekleyen konulara dikkat çekti. Selvitopu, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli alan ilan edilen 540 hektarlık kentsel dönüşüm alanıyla ilgili gelişmeleri yakından izliyoruz" dedi.

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...

Demirli Proje Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli Proje Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Demirli tarafından kuruldu.

Dk Demirli İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dk Demirli İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kaya Demirli, İbrahim Demirli ve Mahmut Demirli ortaklığında kuruldu.

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Demirli ve Sevde Dilay Öztürk ortaklığında kuruldu.

Muhittin Selvitopu: Karabağlar'da sağlık binalar yapılacak!

İzmir Karabağlar Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sağlıklı binalar yapılmasını hedeflediklerini belirtti.

Demirli Brd Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli Brd Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Demirli tarafından kuruldu.

TOKİ Çorlu Muhittin kura sonuçları isim isim tam liste 24 Haziran!

TOKİ Çorlu Muhittin kura sonuçları isim isim tam liste 24 Haziran haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çorlu Muhittin kura sonuçları isim isim tam liste 24 Haziran ve Muhittin kura sonucu listesi 2020...

Muhittin Demirli Haberi

Muhittin Demirli

Ersin Demirli Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Demirli tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta kuruldu. 


Ersin Demirli Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü  yapı  malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, vermek ve kendine bağlı bayilikler kurmak. 2- Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak.         3- Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı...