28 / 03 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl ne zaman satışa çıkacak

Muhteşem Yeni Yüzyıl ne zaman satışa çıkacak

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim için 444 70 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 192 adet daireden meydana gelen projede konut teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Şişli’de 100.000,00 TL sermaye bedeliyle Furkan Karpuz tarafından kuruldu.

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! Bu ilanları göden geçirmeyen bin pişman!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları alım ilanını yayımladı. İlanlara son başvuru tarihi 14 Mart 2023 olarak belirlendi. Öğretim görevlisi ve Arş. Gör. adayları için sınav takvimi de belli oldu. İşte detaylar…

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Yıldız tarafından kuruldu.

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi Bağcılar'da Cüneyt Süleymanoğlu ve Muhsin Keleş ortaklığında kuruldu.

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de İlhan Albayrak tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde 21. Yüzyılın trendi yeşil binalar oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, 'Gayrimenkulde 21. Yüzyılın Trendi: Yeşil Binalar'ı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

İmar barışı yüzyılın fırsatı!

İmar barışının yüzyılın fırsatı olduğunu ifade eden Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş,  "31 Ekim'e kadar vatandaşlarımızın ve tüm yapı sahiplerinin bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerekiyor" dedi.

Emlakçılık yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak!

Emlak yasasının çıkmasıyla emlak sektörünün çok güçlü bir statüye, kaliteye sahip olacağını ifade eden Emlak Uzmanı Ruhullah Meriç, "Emlakçılık önümüzdeki yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak" dedi...

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar'a bağlı Yüzyıl Mahallesi, 1974 ada, 1, 2, 3 parseller ile bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda..

Yüzyılın projesi Kanal İstanbul!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın projesi Kanal İstanbul, yüzyılın projesi olarak tanıtılıyor. Dev projede 7 bin kişinin çalışması planlanıyor. 

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda son düzlüğe girildi!

Satışların devam ettiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için son düzlüğe girildi. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılıyor...

Muhteşem Yeni Yüzyıl ne zaman satışa çıkacak Haberi

Muhteşem Yeni Yüzyıl ne zaman satışa çıkacak

Dairelerin büyüklükleri 91 ile 204 metrekare arasında farklılık gösteren Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri İstanbul Kadıköy - Göztepe'de inşa ediliyor. Proje Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Fenerbahçe Stadı ve Bağdat Caddesi'ne 500 metre uzaklıkta olan proje 3 bin 339 metrekare arsa alanına sahip.


Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan Muhteşem Yeni Yüzyıl Kadıköy'de konut teslimleri 2017 yılında yapılacak. Ön satışları devam eden proje 25 Mayıs Pazartesi günü satışa sunulacak.


Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl'da meyve bahçesi, mini futbol,  voleybol, buhar odası, tenis sahaları, kamelya alanı, fitness center, kapalı otopark, hamam, mini sinema salonu, kapalı ve açık yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, basketbol, şok havuzu, SPA, sauna oyun parkı, yürüyüş parkuru...