20 / 04 / 2024

Mühürdar Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mühürdar Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mühürdar Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Baki Güzey, Zeki Ayyıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım 2013 tarihinde kuruldu

Asfi Mimarlık Mühendislik Yapı Laboratuvarı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asfi Mimarlık Mühendislik Yapı Laboratuvarı Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fidan tarafından kuruldu.

Zerma Yapı Taahhüt İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerma Yapı Taahhüt İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şile'de Enes Küçükdalgıç ve Hüseyin Küçükdalgıç ortaklığında kuruldu.

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Ermiş ve Selim Durğur ortaklığında kuruldu.

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Hüseyin Turan ve Furkan Yıldırım Turan ortaklığında kuruldu.

Asass İnşaat Mühendislik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Asass İnşaat Mühendislik Yapı Limited  Şirketi  Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ismaıl H.M.A. tarafından kuruldu.

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi Bağcılar’da 500  bin TL sermaye ile Hüseyin Sezgin Öcal ve Şevval Zilan Tuğay tarafından kuruldu. 

Sesver İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sesver İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Sesver tarafından kuruldu.

Deb Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deb Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Happani, Hüseyin Kurt ve Orçun Sağınlar ortaklığında kuruldu.

Tiga Yapı Restorasyon Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiga Yapı Restorasyon Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çağlar Bulut tarafından kuruldu. 

Mekaform Mühendislik Elektromekanik Enerji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekaform Mühendislik Elektromekanik Enerji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Sağsöz tarafından kuruldu. 

Ganezzi Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganezzi Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Ermiş, Mustafa Kaygısız, İbrahim Halil Kaygısız, Hüseyin Kaygısız ve Oğuzhan Kaygısız ortaklığında kuruldu. 

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi Hükmet Süleymanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mühürdar Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mühürdar Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mühürdar Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Baki Güzey, Zeki Ayyıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Mühürdar Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak veana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Mühürdar Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Mektep Sokak, Elif İş Merkezi No:9 Kat:3...