24 / 04 / 2024

Müjdat Keçeci kimdir

Müjdat Keçeci kimdir

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, “İstanbul Finans Merkezi için tüm imkanlar seferber ilan edilmeli. Bu imkanlar arasında vergi teşvikleri de başı çekmeli” dedi.

Ankara'da arsa alacaklara müjde! Keçiören'deki 9 arsa satılıyor! 

Ankara Keçiören Belediyesi, Ankara ili, Keçiören ilçesinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Peki Keçiören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Elde Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elde Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Keçeci tarafından kuruldu.

M. Tuğrul Tekbulut Kimdir? M. Tuğrul Tekbulut ne işle uğraşıyor?

M. Tuğrul Tekbulut kimdir? M. Tuğrul Tekbulut’un mesleği nedir? M. Tuğrul Tekbulut hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Camevi İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Camevi İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Keçeci tarafından kuruldu.

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Hakkı Sayan kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Hakkı Sayan kimdir? Hakkı Sayan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı Sayan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hakkı Sayan`ın hayatına dair merak edilenler.

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Cem Ergüven tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Keçeci ve Rahşan Polat Dadaşi ortaklığında kuruldu.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Müjdat Keçeci kimdir Haberi

Müjdat Keçeci kimdir

Türkiye'nin önde gelen işadamlarından ve Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, İstanbul Finans Merkezi (İFM) için tüm imkanların seferber edilmesi çağrısında bulundu. Bu imkanlar arasında vergi teşviklerinin başı çektiğini söyleyen Keçeci, “Bu yolla nitelikli işgücü, know-how Türkiye’ye çekilebilecek, ucuz fonlar ve çeşitli finansman modelleri ülkemiz girişimci ve yatırımcılarının kullanımına sunulabilecek ve bütün bunlar Türkiye’nin rekabetçi gücünü artırıp, büyümesine ivme kazandırabilecek” dedi. “Dünyada kıran kırana rekabetin yaşandığı finansal pazarlar alanında İstanbul’u, yükselen yeni bir finansal cazibe merkezine dönüştürmek için gerekli tüm imkanlar seferber edilmelidir” şeklinde konuşan Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci sorularımızı şöyle yanıtladı...



İstanbul Finans Merkezi’nin yerine getirmesini umduğunuz işlevi var mı? Beklentiniz nedir?


Finans piyasalarının varoluş nedenlerinin en başında, girişimci ve sanayiciye elverişli koşullarda kaynak aktarımına aracılık...