29 / 03 / 2024

Mükemmelliği Paylaşmak22. Kalite Kongresi

Mükemmelliği Paylaşmak22. Kalite Kongresi

DemirDöküm ve Vaillant Group Türkiye CEO’su Dr. Axel Busch, İstanbul Kongre Merkezi’ nde, 12–13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Mükemmelliği Paylaşmak’ temalı 22. Kalite Kongresi’ne katıldı...

İSU'dan Yalova Altınova'ya teknik bakım desteği!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, komşu Yalova iline bağlı Altınova İlçe Belediyesinin işlettiği atıksu arıtma tesisi ile atıksu terfi merkezi ve kanalizasyon hatlarına teknik bakım desteği veriyor.

Avrasya Üniversitesi inşaat mühendisliği bölümüne profesör ve doçent alacak!

Avrasya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü için 2 profesör, 1 doçent ve 1 yardımcı doçent alacak. Rektörlüğün ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Sarıyer Belediyesi'nden Karanlığı Aşalım Özgürlüğe Olta Atalım şenliği!

Sarıyer Belediyesi ve Lions 118T Yönetim Çevresi Kulüpleri'nin Altı Nokta Körler Vakfı ve Emirgan Altı Nokta Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezi için düzenlediği Karanlığı Aşalım Özgürlüğe Olta Atalım şenliği yarın düzenlenecek.

Tanıtım Müziği yarışmasının sonucu 5 Kasım'da açıklanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “Çevre BENim” sloganıyla düzenlenen Tanıtım Müziği Yarışmasına başvurular son buldu. Vatandaşların yapacağı oylama sonunda, kazanan eser 5 Kasım 2014 tarihinde kamuoyuna duyurulacak.

Çevre Bakanlığı tanıtım müziği yarışmasında geri sayım!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “ Çevre BENim ” sloganıyla düzenlenen Tanıtım Müziği Yarışmasına başvurular son buldu. Çevre Bakanlığı tanıtım müziği yarışmasında geri sayım başladı.

Zonguldak'ta özel kömür işletmeleri üretime başladı!

Zonguldak'ta maliyetleri yarı yarıya arttığı gerekçesiyle üretima ara veren kömür işletmeleri, yeniden faaliyete geçti. Özel kömür ocağının ortaklarından Musa Demir konu ile ilgili açıklama yaptı.

Zonguldak'ta özel kömür işletmeleri, üretime yeniden başladı!

Özel kömür ocağının ortaklarından Musa Demir, gazetecilere açıklama yaptı. Zonguldak ' ta maliyetleri yarı yarıya arttığı gerekçesiyle kepenk kapatan özel kömür işletmeleri, yeniden faaliyete geçti...

Veli Karademir: Müteahhitliği inşaattan anlayan kişiler yapmalı!

Konya Müteahhitler Birliği Başkanı Veli Karademir yaptığı açıklamada müteahhitlik kanununun en kısa zamanda çıkarılması gerektiğini belirterek, müteahhitliği inşaattan anlayan kişilerin yapması gerektiğini de dile getirdi

Mimar Sanja Jurca Avcı: Sergi tasarımı mekan içinde hikaye anlatımı!

Mimari projeleriyle hem dünyada, hem de Türkiye’de adından sıkça söz ettiren Avcı Architects, başarılı çizgisini sergileme ve mekan tasarımı alanında da sürdürüyor. Avcı 'Sergi tasarımı mekan içinde hikaye anlatımı' dedi.

Çevre Bakanlığı Tanıtım Müziği Yarışması afişleri belediye otobüsleri ve metrolarda!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla düzenlenen Tanıtım Müziği Yarışması için hazırlanan özel afişler vatandaşların beğenisine sunuldu.Çevre Bakanlığı Tanıtım Müziği Yarışması afişleri belediye otobüsleri ve metrolarda.

1950 yılında Bağlarbaşı'nda 113 dönüm arsa içinde bir villa satılacakmış!

Kadıköy ve Üsküdar gibi merkezler ile Boğaziçi Köprüsü'nün bağlantı yollarına yakınlığı nedeniyle Anadolu Yakası'nın en işlek semtlerinden olan Bağlarbaşı'nda 1950 yılında 113 dönüm arsa içinde bir villa satın almak mümkünmüş.

Ağaoğlu mülteciler içim yardım kampanyası başlattı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ağaoğlu Sosyal Komitesi savaştan ve IŞİD saldırılarından kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler için yeni bir yardım kampanyası başlattı.

Ağaoğlu'ndan mülteciler için yardım kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ağaoğlu Sosyal Komitesi savaştan ve IŞİD saldırılarından kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler için yeni bir yardım kampanyası başlattı.

Mükemmelliği Paylaşmak22. Kalite Kongresi Haberi

Mükemmelliği Paylaşmak22. Kalite Kongresi



DemirDöküm ve Vaillant Group Türkiye CEO’su Dr. Axel Busch, İstanbul Kongre Merkezi’nde, 12–13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Mükemmelliği Paylaşmak’ temalı 22. Kalite Kongresi’ne katılarak Vaillant Group Türkiye’nin başarılı çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


KalDer tarafından düzenlenen 22. Kalite Kongresi’nin ana teması “Mükemmelliği Paylaşmak” olarak belirlendi. Kongrede mükemmellik yolculuğunda mesafe kat etmiş yerli ve yabancı kuruluş temsilcileri deneyimlerini, uygulamaları da içine alacak geniş bir perspektiften katılımcılarla paylaştı.


Kongre’de, Dr. Axel Busch “Müşteriler İçin Değer Katma” başlıklı oturumda iklimlendirme sektöründe 60. yılını kutlayacak olan DemirDöküm ve yine alanında dünyanın dev markalarından olan Vaillant’ın konuya ilişkin görüş ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. 


Sunumunda, Vaillant Group hakkında bilgiler veren Dr. Busch, kaliteli ürün hizmet ve sistem sunan bir marka olarak Vaillant Group’un 50’den fazla ülkede satış ve servis...