28 / 03 / 2024

Mükremin Tekin

Mükremin Tekin

ENM Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmi Kaymaz, Mükremin Tekin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta İmar El Sitesi'nde kuruldu.

Gürsel Tekin’den Murat Kurum’a cevap geldi: Yarın Tozkoparan’a gidiyorum!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentsel dönüşüm ile ilgili yaptığı açıklamada “Gidin Tozkoparan’a bakın orada eylemler yaptılar. Şimdi mutlu şekilde oturuyorlar.” demişti. Murat Kurum'a yanıt Gürsel Tekin'den geldi. 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

24 Kasım’da öğretmenlere ikramiye verilecek mi? Bakan Tekin resmen açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Tekin, ayrıca muhalefetin "24 Kasım tarihinde öğretmenlere ikramiye verilsin" çağrısına cevap verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! Tüm sınıflarda müfredat değişimi olacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kabine toplantısının arakasından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Tekin, tüm sınıflarda okutulan derslerde müfredat değişikliği yapacaklarını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Öğretmen ataması, mülakat, sınav sistemi... Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den son dakika açıklaması geldi!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenleri yakından ilgilendiren, öğretmenlik kariyer basamakları süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kultura Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kultura Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferik Faruk Boyacıoğlu ve Mükremin atamaca ortaklığında kuruldu.

Yeni öğretmen alım takvimi Ekim'de açıklanacak! Bakandan son dakika müjdesi!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, konuk olduğu bir programda yeni öğretmen alım takviminin açıklanacağı tarihi duyurdu. İşte Bakan Tekin'in o açıklaması...

Özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı!

Son zamanlarda artan fiyatlar vatandaşların gündeminden düşmüyor. Okulların açılması ile birlikte gözler şimdi de özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine çevrildi. Peki özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin konu ile ilgili açıklamalarda bul

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Uz Bosfor Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uz Bosfor Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Enuştekin tarafından kuruldu.

Z2s Studıo Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Z2s Studıo Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Sezai Sağtekin, Sümeyye Ceylan ve Zeynep Handan Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm ve kira sorunlarına ilişkin kanun teklifi Meclis'te! 

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kentsel dönüşüm süreçlerinde milyonlarca vatandaşı ilgilendirden kira ve barınma sorununun çözülmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına kanun teklifi sundu. İşte o teklifin tüm detayları...

Rsm2 Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rsm2 Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mustafa Tekinırk tarafından kuruldu.

Mükremin Tekin Haberi

Mükremin Tekin

ENM Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmi Kaymaz, Mükremin Tekin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta kuruldu. 


ENM Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İnşaat a)  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yapılmakta olanları almak satmak, b)  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, c)