19 / 04 / 2024

multi turkey Forum Diyarbakır

multi turkey Forum Diyarbakır

MULTİ Turkey 'in 15 'inci alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır açıldı. Doğu ve Güneydoğu'da ise dördüncü mağazası da açıldı.

Forum Diyarbakır Multi Turkey ve Altındağ ortaklığıyla açılıyor!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’in ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, 27 Mayıs’ta kapılarını açıyor.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Marmara Forum Garden Office, İBB'ye devredildi!

İBB ile Marmara Forum’un sahibi Multi Otuzbeş Geliştirme Yatırım İnşaat ve Tic. A.Ş arasında yürütülen görüşmeler geçtiğimiz karara bağlandı. Karar gereği, Garden Office binası ve aynı bölgede bulunan 16 bin metrekarelik arsa İBB’ye devredildi.

Marmara Forum AVM'nin 40 bin metrekaresi İBB'ye devredilecek!

Marmara Forum AVM'de çok tartışılacak bir ruhsatlandırma formülü bulundu. İBB ile AVM sahibi Multi Yirmibeş Emlak A.Ş arasında yapılacak protokolle 160 bin metrekare alanın 40 bin metrekaresi İBB'ye devredilecek.

Multi Turkey'in 15. AVM'si Forum Diyarbakır açıldı!

MULTİ Turkey 'in 15 'inci alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır açıldı. Doğu ve Güneydoğu'da ise dördüncü mağazası da açıldı.

Forum Diyarbakır AVM açıldı!

Multi Turkey’in 15’inci alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır açıldı. Forum Diyarbakır, 54 bin metrekare kiralanabilir alan üzerinde 135 yerli ve yabancı kuruluştan oluşan seçkin bir marka karmasıyla hizmet verecek.

Forum Diyarbakır AVM kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’nin yeni alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Altındağ: “Projelerimize Forum Diyarbakır’ı eklemiş olmaktan dolayı gururluyuz” dedi.

Forum Diyarbakır AVM'ye nasıl gidilir?

Açılışı bugün yapılan Forum Diyarbakır AVM Multi Türkiye ile Altındağ GMY tarafından hayata geçiriliyor. Projenin 54 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Forum Diyarbakır AVM'ye nasıl gidilir?

Forum Diyarbakır AVM ne zaman açılıyor?

Multi Turkey'in ülke genelindeki 15'inci alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır açılışa gün sayıyor..

Forum 15. şubesini Diyarbakır'da açıyor!

Diyarbakır'da, Multi Türkiye ile Altındağ Gayrimenkul Yatırım şirketi ortaklığıyla 1500 kişinin istihdam edileceği, 120 milyon euroya mal olan "Forum Diyarbakır" adlı alışveriş merkezinin 27 Mayıs'ta açılacağı belirtildi.

Forum Diyarbakır 27 Mayıs’ta kapılarını açacak!

Multi Turkey, ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezini Diyarbakır’da açıyor. 100 milyon euro yatırım yapılan AVM 1.500 kişilik istihdam yaratacak.

Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta açılıyor!

Multi Turkey, Türkiye’deki 15’inci alışveriş merkezini Diyarbakır’da açıyor. Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır için toplam 100 milyon euro yatırım yapıldı

Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta açılacak!

MULTİ Turkey, ülke genelindeki 15'inci alışveriş merkezini Diyarbakır'da açıyor. Bölgede bugüne kadar önemli yatırımlara imza atan Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat'ın yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta açılacak

Forum Diyarbakır Multi Turkey ve Altındağ ortaklığıyla açılıyor!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’in ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, 27 Mayıs’ta kapılarını açıyor.

multi turkey Forum Diyarbakır Haberi

multi turkey Forum Diyarbakır

Bölgede bugüne kadar önemli yatırımlara imza atan Altındağ Gayrimenkul Şirketi'nin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen ve toplam 120 milyon Euro yatırım yapılan Forum Diyarbakır, 54 bin metrekare kiralanabilir alan üzerinde 135 yerli ve yabancı kuruluştan oluşan seçkin bir marka karmasıyla hizmet verecek. Multi Turkey Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü "Forum Diyarbakır ile 1.500 kişiye istihdam olanağı sağladık" dedi. 


Media Marktda açıldı 

Bu arada Forum Diyarbakır'ın açılışıyla eş zamanlı Media Markt'ın Diyarbakır'da ilk, Doğu ve Güneydoğu'da ise dördüncü mağazası da...