25 / 04 / 2024

Multikent açılışına özel brunch

Multikent açılışına özel brunch

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri'nin açılışına özel 10 Şubat 2015 Saat 10.30’da Europark Otelde Brunch düzenleniyor. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Akbal'da katılacak.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel 5 TL'lik madeni hatıra parası basıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel 5 TL madeni tedavül hatıra parası basıldığını açıkladı. Buna göre "5 Türk lirası" hatıra parası 29 Ekim'de yarın tedavüle sunulacağı kaydedildi.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Arçelik Su Arıtma Sistemleri'nde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik'ten su arıtma cihazı almak isteyenler için Cumhuriyetimizin 100. yılına Özel yüzde 20 indirim kampanyası sunuyor. İşte kampanyanın detayları ve ürün özellikleri...

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

Başkentte Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel dev proje: Cumhuriyet Akademisi geliyor!

Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’na özel Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Cumhuriyet Akademisi projesini Ankara'ya kazandırdı.

Fiat’tan ‘100’ncü yıl’ atağı! Cumhuriyetin 100’ncü yılına özel ‘Fiorino 100’ncü Yıl Serisi’ geliyor!

Fiat'tan Cumhuriyet'in 100'ncü yılına özel seri geliyor. Fiorino Combi 1.3 Mjet 95 HP versiyon ile devreye giren özel seri 690 bin 900 TL’lik fiyat ile satışa çıkıyor.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

Migros’ta 68. yaşına özel indirim fırsatları! Migros 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Migros’un kuruluşunun 68. Yılına özel indirimlerin yer aldığı kampanyada tüketiciler, yüzlerce özel promosyonlu ve indirimli ürünün yanı sıra her gün farklı ürün gruplarında yüzde 50'ye varan indirimlerden de faydalanabilecek.

Watsons’tan 17.yılına özel yüzde 50 indirim! Son fırsatı kaçırmadınız

Türkiye’nin güzellik ve kişisel bakım ürünleri mağazalarından biri olan Watsons, 17. Yılına özel indirim kampanyası düzenlediğini açıkladı. Watsons mağazalarında, watsons.com.tr ve Watsons’ın mobil'den yaptığınız alışverişlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın!

Toyzz Shop'tan Eylül ayına özel yüzde 30 indirim fırsatı. İşte Toyzz Shop 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Toyzz Shop Eylül ayına özel yüzde 30’a varan indirimlerle aile bütçelerine katkı sağlıyor. Çocukların vazgeçilmez adresi, anne babaların bütçede yardımcısı Toyzz Shop'un 12 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle

Citroen’den ağustos ayına özel akıl almaz faizsiz kredi kampanyası! C3, C4, Berlingo, Jumpy, Jumper ve daha fazlası…

Citroen, otomobil ve hafif ticari araç almak isteyen otomobil sevdalılarına ağustos ayına özel avantajlı kampanyaları duyurdu. İşte detaylar…

Multikent açılışına özel brunch Haberi

Multikent açılışına özel brunch

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri'nin açılışına özel 10 Şubat 2015  Saat 10.30’da Europark Otelde Brunch düzenleniyor. Toplantıya  Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Akbal'da...