16 / 04 / 2024

Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı

Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı

Muğla-Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Yenimahalle'de bulunan 18 işyerini 1 milyon 550 bin TL'ye yaptıracak. İhale, 5 Temmuz Perşembe günü saat 10:00' da yapılacak

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'nde 31 iş yeri yapılacak!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işi ihale ediyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin lira olarak belirlendi. 

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 17 Eylül'de!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin TL olarak belirlendi. 

Rida Enerji İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rida Enerji İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Gürtürk, Bengin Orhan, Rıza Sinanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta kuruldu.

Birlikte Emlak Danışmanlık İnşaat ve Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Birlikte Emlak Danışmanlık İnşaat ve Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Bebek tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Çeşme İşhanı, Beyoğlu'nda kuruldu.

Çetintaş Geri Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetintaş Geri Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gürbey Çetintaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Baranlar Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baranlar Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nevzat Baran tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da Göktürk Seyir Evleri A Blok'ta kuruldu.

Küçük Sanayi Sitesi'nde 440 dükkanın temeli bugün atılacak!

Hitit Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Küçük Sanayi Sitesi'ne inşa edilecek dükkanların temel atma töreni bugün saat 12.00'da gerçekleştirilecek ve programa Adalet Bakanı Bekir Bozdağı'da katılacak.

ODE İSO İkinci 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 102. sıraya yerleşti!

ODE, ISO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde 102. sıraya yerleşti 2012-2013 yıllarında yüzde 60 büyüyen ODE, “Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” Listesi’nde 16 basamak yükseldi…

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şevki Mert Mildon, Onur Özalp, Can Mildon tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu.

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kerem Çataloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla dev sanayi tesislerinin çevre kirliliğine sebep olup olmadığını 7 gün 24 saat online takip edilecek.

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Çadırkent esnafı mağdur etti!

Kahramanmaraş'ta Küçük Sanayi Sitesi genişleme sahası üzerindeki arsa üzerine Suriyeli mülteciler için kurulan Çadırkent, söz konusu alan üzerinde işyeri inşa etmek isteyen esnafları mağdur ediyor.

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Vehip Kütükçüoğlu, Haşim Ertuğ Uçar, Öykü Kocaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Haberi

Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı
Muğla-Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığının sorumluluğu altında yapılacak olan Muğla-Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesine ait 18 adet işyeri 1 milyon 550 bin TL ile ihaleye çıkarılacak.


İhale, 5 Temmuz Perşembe günü saat 10:00'da yapılacak.


İlan için