28 / 03 / 2024

Murat Boz gayrimenkul yatırımları

Murat Boz gayrimenkul yatırımları

Geçtiğimiz haftalarda "Evet" kampanyasına verdiği destek ve sevgilisi Aslı Enver'den ayrılacağına dair iddialarla sık sık haber olan Murat Boz, yatırımını gayrimenkule yapıyor.

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akpınar tarafından kuruldu.

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Murat Balıkçı Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Murat Balıkçı Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Murat Balıkçı tarafından kuruldu.

Murat Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı kazandırmaya devam ediyor!

PropertyTR Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Boz gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Gayrimenkul almak için doğru zaman!

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, 0,64 konut faiz oranının açıklanmasıyla dövize olan talebin düştüğünü yatırımcıların gayrimenkule yöneldiğini anlattı. Boz, gayrimenkul almak için tam zamanı olduğunu söyledi.

Murat Goldştayn: Gayrimenkul sektörü 2020'ye iyi başladı!

Türkiye'de de gayrimenkul danışmanlığı işinin gelişiminde önemli rol oynayan RE/MAX,  büyümesine 2020 yılında da devam edecek. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, 2020 yılının gayrimenkul sektörüne iyi başladığını, bu yıl yüzde 30 büyümeyi hedeflediklerini belirtti...

Lojistik gayrimenkulde yeni bir yatırım alanı oluyor!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) tarafından düzenlenen toplantıda Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin, gayrimenkul yatırımı alanında lojistiğin değer kazandığını açıkladı.

Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy'de ev kiraladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy’deki lüks bir sitede kiraya çıktı

Murat Kurum: Gayrimenkul sektörümüz güvenli bir pazar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ülkemizin gayrimenkul sektörü, yerli yatırımcılara olduğu kadar yabancı yatırımcılar için de güvenli bir pazar" dedi...

Murat Boz'un yeni evi 460 metrekare!

Ünlü popçu Murat Boz'un uzun süredir devam ettiği yeni ev arayışları son buldu. Boz, yakında 460 metrekare büyüklüğünde boğaz manzaralı bir eve taşınacak.

Murat Boz ve Aslı Enver İstinye'de ev arıyor!

Yaz başında evlenmeleri beklenen Murat Boz ile Aslı Enver çifti ev aramaya başladı. Genç çift İstanbul'un en değerli bölgeleri İstinye ve Yeniköy'de ev bakıyor.

Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı. Sarıyer, İstinye ve Yeniköy civarında villa baktıkları öğrenilen çift için tüm emlakçılar seferber oldu.

Murat Boz gayrimenkul yatırımları Haberi

Murat Boz gayrimenkul yatırımları


Geçtiğimiz haftalarda "Evet" kampanyasına verdiği destek ve sevgilisi Aslı Enver'den ayrılacağına dair iddialarla sık sık haber olan Murat Boz, yatırım yapmaya odaklandı. Boz, parasını gayrimenkule yatırıyor.


Şu sıralar sevgilisi Aslı Enver’den ayrılacağına dair dedikodularla gündemde olan Murat Boz, birçok sanatçı arkadaşı gibi geleceğini garanti almak adına yatırımlarına odaklandı. Konser başı 100 bin TL aldığı bilinen Boz, kazandığı parayla İstanbul’un çeşitli semtlerinden ev satın almaya başladı.


Üstelik Boz’un gayrimenkul yatırımları ev alımlarıyla sınırlı da değil. Şarkıcı, İstanbul’un çeşitli semtlerinden arazi ve dükkân da topluyor. Ticaretten anlamadığını ifade eden Boz’un güvenli yatırım anlayışı çerçevesinde kazanımlarını gayrimenkule yatırdığı...