19 / 04 / 2024

Murat Can Elmalı kim

Murat Can Elmalı kim

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kurucularından olan Murat Can Elmalı kimdir? Murat Can Elmalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte cevabı...

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL bedel ile Murat Can Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi  Murat Can Çekirge tarafından Başakşehir'de kuruldu.

Mrt Can İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Can İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Murat Keleşoğlu tarafından kuruldu.

Murat Kurum: 2.5 milyon konutun dönüşümünü tamamladık!

İzmir depremi ile ilgili bir mesaj yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar 2,5 milyon konutta ikamet eden 10 milyonu aşkın vatandaşımızın can ve mal güvenliğini teminat altına alacak dönüşümü başarıyla tamamladık" dedi.

Ev fiyatlarının artması dolandırıcıları harekete geçirdi!

Kiralık evlerin fiyatlarının artması dolandırıcıları da harekete geçirdi. Hukukçu Murat Can Pehlivanoğlu, sahte emlak ilanlarına dikkat edilmesi konusunda önemli uyarılar yaptı.

Murat Can Elmalı kimdir?

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kurucularından olan Murat Can Elmalı kimdir? Murat Can Elmalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte cevabı...

Tuğra Gönden ve Murat Can Elmalı şirket kurdu!

Cushman & Wakefield Türkiye’nin yöneticisi Tuğra Gönden ve şirketin İstanbul merkezli Proje Yöneticisi olan Murat Can Elmalı yeni şirket kurdu.

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğra Gönden, Murat Can Elmalı ve Colin Joseph T. Wilson tarafından kuruldu.

Murat Kurum: Manisa'da hasar tespit çalışmaları başlıyor!

Manisa'da bugün yaşanan depreme ilişkin konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hamdolsun can kaybımız söz konusu değil, yaralımız yok. Bakanlığımızın ilgili ekipleri hemen olay yerine intikali gerçekleştiriyorlar ve hasar tespit çalışmalarına başlıyorlar" dedi.

Murat Kurum: Kentsel dönüşümde ısrarlıyız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Depremler ve çöken kaçak binalar, kentsel dönüşüm ısrarımızın ne kadar haklı olduğunu bir kere daha gösterdi. Halkımızın can ve mal güvenliği için kentsel dönüşüm şart." diye konuştu.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal mesaj!

Geçen yıl Dubai'de düzenlenen bekarlığa veda partisinden dönerken meydana gelen uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, Can'ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

MRT Can Hafriyat İnşaat Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MRT Can Hafriyat İnşaat Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bugün Murat Şahin imzasıyla kuruldu.

Hasan Can'dan Murat Kurum'a ziyaret!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürü Murat Kurum'u ziyaret etti. Başkan Can Murat Kurum’a yaldız işlemeli cam tabak hediye etti.

Murat Can Elmalı kim Haberi

Murat Can Elmalı kim

Murat Can Elmalı kimdir?

Cushman & Wakefield Türkiye Proje ve Geliştirme Hizmetleri Başkanı ve Türkiye Ofisi Ortağı olan Murat Can Elmalı, Cushman & Wakefield’ın Türkiye ekibine katılmadan önce, Rönesans İnşaat’ta mimari geliştirme ekip lideri olarak görev yaptı. Bu pozisyonda, Rusya'da bulunan 500 bin metrekareden fazla çoklu kullanım alanı ve 50 bin metrekare endüstriyel mülkten oluşan bir portföyü yönetti. 

Elmalı, Rönesans İnşaat'ta faaliyet göstermeden önce ARUP Türkiye ve Tabanlıoğlu Mimarlık'ta tasarım ofisi mimarı olarak görev yapmıştı ve burada çeşitli çok uluslu müşteriler için çok katmanlı projeleri yönetmişti.

Tuğra Gönden ve Murat Can Elmalı şirket...