16 / 04 / 2024

murat caymaz düzce yatırımları

murat caymaz düzce yatırımları

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, Düzce’nin hızlı bir gelişim süreci içinde bulunduğunu belirterek ‘ Düzce kimlik değiştiriyor’ dedi.

Murat Kurum'dan Düzce depremi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Düzce'de meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremle ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Düzce'de heyelan riski taşıyan 66 bina boşaltılacak! 

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Düzce'de heyelan nedeniyle yıkılma riski taşıyan 66 bina boşaltılacağını söyledi. 

Düzce Üniversitesi'ne inşa edilecek cami için toplantı yapıldı!

Düzce Üniversitesi kampüs alanına yapılması planlanan Cami ve Külliyesi için istişare toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz da katıldı...

Murat Caymaz Düzce yatırımlarını anlattı!

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, Düzce’nin hızlı bir gelişim süreci içinde bulunduğunu belirterek ‘ Düzce kimlik değiştiriyor’ dedi.

Düzce Akçakoca'ya arıtma tesisi müjdesi!

Düzce il genelindeki DSİ yatırımları Akçakoca’da ele alındı. Diapolis otelde yapılan toplantıya Düzce Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney, Şemsettin Yenersoy, Murat Caymaz katıldı.

Düzce eski sanayi alanı kentsel dönüşüme uğrayacak!

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Demir ve Madeni Sanatkarlar Odası (DEMSO) Başkanı Murat Geçici ve Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i ziyaret ettiler.

TOKİ Düzce Kaynaşlı'da 95 adet konut inşa edecek!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi 95 Adet Konut Ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Deniz Gayrimenkul Düzce Kaynaşlı'daki 2 villanın değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Düzce Kaynaşlı' daki 2 villanın değerleme raporunu yayınladı.

Düzce'de 5 adet satılık arsa: 1 milyon 69 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 1 milyon 69 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı 19 Ağustos 2014 günü saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

murat caymaz düzce yatırımları Haberi

murat caymaz düzce yatırımları


AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz belediyenin 2015 yılının değerlendirmesini yaptı ve 2016 yılına ilişkin yatırımlardan söz etti.  Caymaz bu konuda şu görüşlere yer verdi “ Yerel seçimlerin ardından neredeyse 2 yıllık hizmet süremizi geride bırakıyoruz. Belediye olarak Düzce'nin gelişmesine ve kalkınmasına yönelik programlarımızı sürdürüyoruz. Düzce, hızlı bir kalkınma süreci içindedir. İlimizin kalkınması ve gelişmesinde ise birlik ve beraberlik anlayışı içindeki uyumlu çalışmalarımız büyük önem arz etmektedir. Stratejik amaç ve hedeflere varmak için merkezi ve bölgesel kamu kurum ve kuruluşların, partilerin, sivil toplum kuruluşlarının bir düzen içinde iş ve eylem planlarının icraata dönüştürülmesi esastır. Düzce Belediyesi olarak alt ve üst yapıdan, fiziki yapılanmaya, sosyal ve kültürel değerlerden, toplumsal kalkınmaya kadar her alanda...