29 / 03 / 2024

Murat Çelik

Murat Çelik

Eski Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Murat Çelik, yapılan yanlıştan dönülmesi için her iki belediye meclisi kararına itiraz etmesine karşın olumsuz yanıt aldı. Çelik bunun üzerine konuyu yargıya taşıdı. Mahkeme yürütmeyi durdurdu.

Dragos Yapı Proje Mimarlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dragos Yapı Proje Mimarlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Murat Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 150 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu.

Söve Destek İnşaat Mobilya Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Söve Destek İnşaat Mobilya Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Mehmet Ali Çayırlı, Murat Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Pendik, Esenyalı Mahallesi'nde kuruldu.

Akçelik Nişantaşı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçelik Nişantaşı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Gül, Mehmet Gül, Murat Çelik, Tuncay Akyil tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu

Konfor Yapı Tasarım İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfor Yapı Tasarım İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Genç, Murat Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Eylül'de Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi'nde kuruldu

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kurt, Murat Okumuş, Serhat Demir ve Yunus Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Çelik Group Gayrimenkul Ve Arsa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Group Gayrimenkul Ve Arsa Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Topuz Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu! 

Topuz Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Kartal'da Murat Çelik Topuz ve Sinan Çelik Topuz ortaklığında kuruldu.

Avcılar Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da Murat Avcılar tarafından kuruldu.

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi  Murat Can Çekirge tarafından Başakşehir'de kuruldu.

Konut kredileri döviz kurundaki artıştan etkilendi mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Murat Çelik, bugünkü köşesinde dolar yükselişinin konut kredisine etkisini kaleme aldı. İşte Murat Çelik'in o yazısı...

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi 28 milyon 753 bin 868 TL sermaye bedeli ile Murat Albuga ve Tarık Aksoy tarafından açıldı.

Term Proje Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Term Proje Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Murat Çelik kuruldu.

Adoya Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adoya Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Murat Çelik tarafından kuruldu.

Myc Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Myc Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yasin Bıyık tarafından kuruldu.

Epc Müşavirlik Mühendislik Proje Anonim Şirketi kuruldu!

Epc Müşavirlik Mühendislik Proje Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Oktay ve Murat Çelik ortaklığında kuruldu. 

Kartanesi Turizm Yatırımları Otelcilik Ve Restaurant Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartanesi Turizm Yatırımları Otelcilik Ve Restaurant Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Çelik tarafından kuruldu.

Murat Çelik Haberi

Murat Çelik

Yerel yönetimlerin bir yeşil alan gaspı girişimi daha mahkeme engeline takıldı. Adana 1'inci İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediye Meclisi ile Çukurova Belediye Meclisi'nin Fazlı Meto Bulvarı'ndaki yeşil alanı spor tesisi alanına çeviren kararlarına 'dur' dedi. Mahkeme, bilirkişinin hazırladığı rapor doğrultusunda hukuka aykırı olan işlemin uygulanması halinde telafisi imkansız zararlar doğabileceğinden dolayı yürütmeyi durdurma kararı verdi.


YEŞİL ALANDI


Dönemin Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Sülüklü Pınar'a belediye hizmet binası yapabilmek için karşılığında Fazlı Meto Bulvarı üzerinde imar planında resmi kurum alanı görülen yaklaşık 13 dönümlük araziyi yeşil alana çevirdi. Büyükşehir Belediye Meclisi ise 8 Temmuz 2014'te 1/5000 ölçekli nazım imar planında değişiklik yaparak yeşil alanı spor tesisi alanına çeviren karara imza attı. Her iki belediye meclisinin bu kararı alırken, Plan Yapımına Ait Esaslara...