18 / 04 / 2024

Murat Dalkılıç nerede kalıyor

Murat Dalkılıç nerede kalıyor

Murat Dalkılıç, Hande Erçel çifti otelde kalmak yerine ev kiralamayı tercih etti. Dalkılıç, özel yüzme havuzlu lüks villa için aylık 145 bin TL'yi gözden çıkardı.

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem İbel ve Murat Ürevül ortaklığında kuruldu.

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Çopur, Galip Ahmet Alpat ve Haki Dalkılıç ortaklığında kuruldu.

Keskinkılınç Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keskinkılınç Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keskinkılıç tarafından kuruldu.

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Alpha Foreign Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Foreign Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Songül tarafından kuruldu.

Tual Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tual Teknik İnşaat Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Daşlıçay  tarafından kuruldu.

Murat Dalkılıç ve ev sahibi arasındaki sular durulmuyor!

Oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor...

Disegna Peyzaj Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Disegna Peyzaj Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Ataşehir’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Murat Bingöl tarafından kuruldu.

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Murat Kılıç   ve Ahmet Çakır tarafından kuruldu.

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Kılıç, Ahmet Özer  ve Yakup Köç tarafından kuruldu.

Murat Dalkılıç nerede kalıyor Haberi

Murat Dalkılıç nerede kalıyor

Geçtiğimiz aylarda aşklarına bir şans daha veren Hande Erçel ve Murat Dalkılıç önceki gün sessiz sedasız İzmir'e gitti. Bugün Çeşme'deki bir mekanda konser verecek olan Dalkılıç, Erçel'e gözlerden uzak tatil yapmak için otelde konaklamak yerine ev tutmayı tercih etti. 

Takvim'de yer alan habere göre, ünlü popçu Çeşme kaçamağı için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Yazı Erçel'le Alaçatı'da geçirecek olan popçu, aylık kirası 145 bin TL olan bir ev kiraladı. Magazin dünyasının gözde ikilisi, konuşulanlara göre özel yüzme havuzlu evin o9ldukça yüksek duvarları olmasına özen gösterdi. Ünlü çift, bu sayede havuzda keyif çatarken magazincilere yakalanma korkusu yaşamaktan...