19 / 04 / 2024

murat gezer Mina Başaran

murat gezer Mina Başaran

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in Bodrum'da görüntülenmesiyle ilgili bir yazı kalem aldı.

Mina Başaran'ın düğünü için harcanan paralar iade edildi!

Başaran Holding'e ait özel iş jet 11 Mart'ta İran'da düştü. Uçakta Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettabat yaşamını yitirdi. 

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Murat Gezer kimdir?

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın eski nişanlısı, sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı'nın eşi Murat Gezer kimdir? Murat Gezer ne iş yapıyor? İşte Murat Gezer'in biyofrafisi...

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer İstinye Park Residence'da oturacak!

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer İstinye Park Residence'da 400 metrekare büyüklüğünde 6+1 dairede oturmaya karar verdi. Çift, şimdilerde evlerini dekore ediyor.

Murat Gezer Mina Başaran’ın anısına tablo yaptırdı!

İşadamı Murat Gezer Mina Başaran’ın anısını sanatla yaşatıyor. Gezer, aşkıyla anılarından yola çıkıp ‘Bellek Frekansları’ adlı bir tablo yaptırdı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal ilan!

11 kişinin hayatını kaybettiği jet kazasının bugün birinci yılı doldu. Uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in gazetelere verdiği ilan duygulandırdı...

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal paylaşım!

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer 14 Şubat Sevgililer Günü'ne buruk girdi. Gezer, Mina Başaran ile yer aldığı fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal mesaj!

Geçen yıl Dubai'de düzenlenen bekarlığa veda partisinden dönerken meydana gelen uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, Can'ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

Murat Gezer'den Mina Başaran'a duygusal mesaj!

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti. 

Murat Gezer Mina Başaran'ın kardeşiyle tatil yapıyor!

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in Bodrum'da görüntülenmesiyle ilgili bir yazı kalem aldı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer aylar sonra görüntülendi!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen Başaran Holding'e ait özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düşmüş ve bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı hayatını kaybetti...

Mina Başaran ile Murat Gezer bugün evlenecekti! Acı gün!

Başaran Holding'in patronu ve iş insanı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarının içinde bulunduğu özel jet 11 Mart'ta İran'da düşmüş ve Mina Başaran ile arkadaşları hayatını kaybetmişti. Başaran yaşadasygın bugün Murat Gezer ile evlenecekti...

Mina Başaran yaşasaydı yarın evlenecekti! Yürek burkan buluşma!

Başaran Holding'in patronu Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın 11 Mart'ta düşen jette hayatını kaybetmişti. Mina Başaran yaşasaydı yarın Murat Gezer ile dünya evine girecekti....

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer mezarlığa güller bıraktı!

Başaran Holding patronu Hüseyin Başaran'ın kızı geçtiğimiz günlerde düşen jette hayatın kaybetmişti. Mina Başaran'ın cenazesi dün defnedildi. Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer bugün mezarlığa giderek,güller bıraktı...

murat gezer Mina Başaran Haberi

murat gezer Mina Başaran

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in Bodrum'da görüntülenmesiyle ilgili bir yazı kalem aldı. İşte Cankurt'un o yazısı...

 
14 Nisan'da nişanlısı Murat Gezer ile evlenip telli duvaklı gelin olacağı günü bekleyen Mina Başaran, maalesef 11 Mart'taki talihsiz kazada melek olup gitmişti. Dubai'deki bekarlığa veda partisinden dönüşte yaşanan kaza, Murat Gezer'i, Mina Başaran'dan çok acı bir şekilde ayırmıştı.

Cenazeden sonra hiç ortalarda görünmeyen Murat Gezer, üç gün önce Bodrum'da görüntülenince sosyal medya çalkalandı. Bodrum'da tatil yaptığı için sosyal medyada resmen linç edilen Murat Gezer'e haksızlık ediliyor. Evet, Murat Gezer çok acı bir olay yaşadı, nişanlısını kaybetti ama hayat da devam ediyor. Ne yani, tatile çıkmasın mı? Hadi haklı olduğunuzu düşünelim, Gezer'in yanında kim var, biliyor musunuz?

KARDEŞİNİ KİMSE...