19 / 04 / 2024

Murat Gigin kim

Murat Gigin kim

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin oldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekilli ise Cansevil Akçağlılar oldu...

Tekfen Holding yeni yönetim kurulu başkanı Murat Gigin oldu!

Tekfen Holding’in son yapılan yönetim kurulu toplantısında, grubun kurucu ortaklarından ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nihat Gökyiğit, Başkanlık görevini ve Murahhas Azalık sıfatını Yönetim Kurulu üyelerinden Murat Gigin’e devretti.

Murat Gigin Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding'de Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olan Ali Nihat Gökyiğit, görevlerini yönetim kurulu üyelerinden Murat Gigin'e devretti..

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Murat Gigin kimdir, kaç yaşında? Hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Gigin kimdir, kaç yaşında? Hangi görevlerde bulundu?

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Raif Ali Dinçkök, Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Raif Ali Dinçkök'ün seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Murat Gigin'in seçilmesine karar verildi. 

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Tekfen Holding'ten 2019'da 1.4 milyar lira net kar!

Sektörde uzun yıllardır faaliyet gösteren Tekfen Holding 2019 yılı finanssal sonuçlarını açıladı. Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, "Grup olarak kurumsal yapılanma, dijital dönüşüm ve yatırım anlamında başarılı bir yılı geride bıraktık" dedi..

Murat Gigin: 1 yılda 100 şirkete baktık!

Tekfen Holding, 3 yıl önce yeni başkan MURAT GİGİN ile birlikte önemli bir değişim sürecine girdi. Yeniden yapılanan grup, pazarlamaya odaklandı ve iş hacmini agresif şekilde artırdı.

Murat Gigin, Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin oldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekilli ise Cansevil Akçağlılar oldu...

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

KDV istisnası ve vatandaşlık hakkı gayrimenkulde cazibeyi artırdı!

Sabah Gazetesi yazarı Şeref Oğuz, Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda yaşananları ve konuşulanları paylaştı. Yazısında, Tekfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Maliye Bakanı Naci Ağbal, GYODER Başkanı Aziz Torun'un konuşmalarına yer verdi.

Tekfen Avrupa'da konut üretecek!

TEKFEN Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, nükleer santralın müteahhitlik tarafına yönelik çok davet aldıklarını belirterek, ikilem içinde olduklarını söyledi.

Tekfen Holding İsrail ve İran’da proje arayışında!

Tekfen Holding Başkanı Murat Gigin, İsrail gazının Avrupa’ya taşınması projesinde rol almaya gayret edeceklerini, İran’da niyet mektubu aşamasına getirdikleri birkaç projeleri bulunduğunu söyledi.

Murat Gigin kim Haberi

Murat Gigin kim

Tekfen Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu komiteleri ve görev dağılımı hakkında açıklama yaptı.

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Üyelerinden Murat Gigin'in Yönetim Kurulu Başkanlığına ve Cansevil Akçağlılar'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine tayin edilmelerine karar verildi. 

Tekfen Holding'in KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuz 29.03.2018 tarihinde toplanarak;
1- Yönetim Kurulu Üyelerimizden Murat Gigin'in Yönetim Kurulu Başkanlığına ve Cansevil Akçağlılar'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine tayin edilmelerine,
  
2- Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik Kurtoğlu'nun atanmasına, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Neriman Ülsever ile Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Koordinatörü Çağlar Gülveren'in üyeliklerinin devamına,
  
3- Denetimden Sorumlu Komite üyeliğine Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Azeri'nin atanmasına ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Tüzün'ün üyeliğinin devamına,
  
4- Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde...