28 / 03 / 2024

Murat Hazinedar RED DAY

Murat Hazinedar RED DAY

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Keller Williams çalışanları Türkiye’nin en büyük gönüllü yardım organizasyonlarından biri olan RED DAY (Topluma Katkı Günü) için bir araya gelecek.

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kanoğlu tarafından kuruldu.

Murat Hazinedar'a haksız mal varlığı davası!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve meclis üyesi Çetin Kırışgil’e haksız mal edindikleri gerekçesiyle dava açıldı. Savcılık, Hazinedar ve Kırışgil için 8 yıl hapis ve 10 milyon para cezası talep edildi...

Murat Hazinedar'ın Ortaköy'deki malikanesi için yıkım kararı!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın iki katlı olarak satın aldığı ancak daha sonra imara aykırı olarak iki katı yer altında 5 katlı bir malikaneye dönüştürdüğü yapısı için yıkım kararı çıktı. 

Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç oldu!

Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na CHP'nin adayı Tahir Doğaç seçildi. Doğaç vekaleten görevden alınan Murat Hazinedar'ın yerine geçecek.

Beşiktaş Belediye Başkanlığı seçimine dakikalar kaldı!

Görevden alınan Murat Hazinedar'ın yerine gelecek isim bugün saat 15:00'te belli olacak. Hazinedar'ın yerine CHP'den Tahir Doğaç, AK Parti'den İsmail Akyıldız aday oldu.

Murat Hazinedar Ankara'da gayrimenkul zengini çıktı!

İstanbul Eyüp’te lüks bir villası olduğu ortaya çıkarılan Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın, Ankara’da taşınmaz zengini olduğu anlaşıldı. 

Murat Hazinedar'ın rüşvet iddiaları dudak uçuklattı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi'nin İçişleri Bakanlığı raporundaki rüşvet iddiaları dudak uçuklattı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Hazinedar açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılması için açıklamalarda buldunu..

Murat Hazinedar görevden alındı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındı.

Beşiktaş Belediyesi'nden emlak vergisi açıklaması!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 2018 yılı için ilçedeki emlak vergisi oranına yönelik çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Murat Hazinedar annesi adına Ordu'da okul açıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırmayı planladığı ortaokulu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte açacak

Ordu Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu Salı günü açılıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırdığı ortaokul Salı günü açılıyor.

Murat Hazinedar: Beşiktaş Belediyesi'nin imar izni yok!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Ne Ihlamur parkında ne de başka hiçbir alanda Beşiktaş Belediyesi'nin imar izni yoktur. Bu konuda biz o iddia sahiplerinden daha hassasız" dedi.

Murat Hazinedar RED DAY Haberi

Murat Hazinedar RED DAY

Gayrimenkul Devi Keller Williams’ın Sosyal Sorumluluk Seferberliğine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’dan Destek


Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Keller Williams çalışanları topluma katkı günü için bir araya gelecek.


Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams çalışanları, Türkiye’nin en büyük gönüllü yardım organizasyonlarından biri olan RED DAY (Topluma Katkı Günü) için üçüncü kez bir araya geliyor. Keller Williams bölge müdürlüklerinde görev alan yüzlerce danışman yarın (14 Mayıs Perşembe) işlerini bırakıp kendilerini sosyal hizmet faaliyetlerine adayacak. 2009 yılından beri Kuzey Amerika ve Kanada’da gerçekleştirilen sosyal sorumluluk günü “Red Day”i (Topluma Katkı Günü) Türkiye’de ise bu yıl üçüncü kez çok daha geniş kapsamlı olarak düzenlenecek.


Keller Williams Türkiye çalışanlarının eş zamanlı gerçekleştireceği etkinliklerde Keller Williams Platin çalışanları ise Dilek Sabancı Engelliler Parkı’nda engelli çocuklarla...