26 / 04 / 2024

Murat Hazinedar, Keller Williams ekibi ile RED DAY için bir arada!

Murat Hazinedar, Keller Williams ekibi ile RED DAY için bir arada!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Keller Williams çalışanları Türkiye’nin en büyük gönüllü yardım organizasyonlarından biri olan RED DAY (Topluma Katkı Günü) için bir araya gelecek.



Gayrimenkul Devi Keller Williams’ın Sosyal Sorumluluk Seferberliğine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’dan Destek


Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Keller Williams çalışanları topluma katkı günü için bir araya gelecek.


Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams çalışanları, Türkiye’nin en büyük gönüllü yardım organizasyonlarından biri olan RED DAY (Topluma Katkı Günü) için üçüncü kez bir araya geliyor. Keller Williams bölge müdürlüklerinde görev alan yüzlerce danışman yarın (14 Mayıs Perşembe) işlerini bırakıp kendilerini sosyal hizmet faaliyetlerine adayacak. 2009 yılından beri Kuzey Amerika ve Kanada’da gerçekleştirilen sosyal sorumluluk günü “Red Day”i (Topluma Katkı Günü) Türkiye’de ise bu yıl üçüncü kez çok daha geniş kapsamlı olarak düzenlenecek.


Keller Williams Türkiye çalışanlarının eş zamanlı gerçekleştireceği etkinliklerde Keller Williams Platin çalışanları ise Dilek Sabancı Engelliler Parkı’nda engelli çocuklarla bir araya gelecek. “Engelli kardeşlerimizi anlamak ve tanımak” adlı seminerle başlayacak etkinlikte uçurtmalar uçurulacak ve tüm engeller bir kenara bırakılıp doyasıya eğlenilecek.


Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, engelli kardeşler ve KW Platin çalışanlarının katılımıyla gerçekleşecek “Red Day” (Topluma Katkı Günü) etkinliği yarın gerçekleşecek. 



Geri Dön