23 / 04 / 2024

Murat Hüdavendigar Bulvarı

Murat Hüdavendigar Bulvarı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 metrelik yolda Çelebi Mehmet Bulvarı’nın devamında, Altınova Mahallesi’nde açılan Murat Hüdavendigar Bulvarı’nın bu yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

Murat Kurum: 409 millet bahçesini hızla yapıyoruz!

Millet bahçesi yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "409 millet bahçesini hızla yapıyoruz, 113 millet bahçemizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk." şeklinde konuştu.

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hıracı ve Metin Aydoğmuş ortaklığında kuruldu.

Murat Kurum: KDV indirimi kentsel dönüşümü hızlandıracak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Murat Kurum, riskli yapıların vatandaş tarafından yıkılması durumunda KDV oranının yüzde 1'e düşürülmesi kararının kentsel dönüşümü hızlandıracağını açıkladı.

Hzm Mermer İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzm Mermer İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeliile Mahsun Yıldırım ve Murat Hıdır Çelik ortaklığında kuruldu.

Muryal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muryal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hırdo tarafından kuruldu.

Murat Kurum: Sosyal konut projelerimizi hızlandırdık!

Kırıkkale’de İl Koordinasyon Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Sosyal konut projelerimizi ve inşaatlarımızı hızlı bir şekilde yapıyoruz'' dedi.

Murat Yazıcı: Rize'de kentsel dönüşüm projelerini hızlandırmalıyız!

İnşaat Mühendisleri Rize Şubesi Başkanı Murat Yazıcı yaptığı açıklamada Rize’de deprem tedbirlerinin alınması ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlandırılması gerektiğini söyledi.

Bodrum’da 8 projeye mühür!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bodrum koylarındaki inşaatları tek tek inceledi. Bölgedeki 8 şantiye imara aykırılıkları nedeniyle mühürlendi. Bakan Kurum, “Firmalara 1 ay süre vereceğiz. Kaçak inşaatları yıkmazlarsa biz yıkacağız” dedi.

Murat Kurum: Rızaya dayalı ve hızlı dönüşüm yapacağız!

Bakan Kurum, "Başlattığımız yeni dönüşüm seferberliğinde 3 temel alan olacak; 'afet riskli yapıların dönüşümü', 'tarihi kent merkezlerinin dönüşümü' ve 'sanayi alanlarının dönüşümü'. Bu dönüşümü yaparken de yerinde, rızaya dayalı ve hızlı dönüşüm yapacağız" dedi...

 Murat Kurum'dan Başakşehir Şahintepe'ye imar müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, bakanlık olarak, Şahintepe'dekilerin  çok temel, hızlıca çözüm bekledikleri imar ve imardan kaynaklı durumlarla alakalı sorunlarına dair bir süredir çalıştıklarını belirtti.

Murat Kurum: TOKİ çok güzel işler yapıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 250 bin konut üretim projesinin ilk ayağı olan 50 bin yeni sosyal konutun etaplar hâlinde yapılacağını belirterek, TOKİ'nin ülkeye ve vatandaşlara değer katan projeler hayata geçirmeye devam edeceğini söyledi...

Murat Kurum: Önceliğimiz kentsel dönüşüm sürecini işletmek!

Yeni şehircilik anlayışı doğrultusunda kentlerin yaşam kalitesini artıracak pek çok proje ve yatırımın hayata geçirilmekte olduğunu söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dönüşüm sürecinin hızlandırılacağını ve yatay mimari anlayışın ülke geneline yayılacağını belirtti.

Murat Hüdavendigar Bulvarı Haberi

Murat Hüdavendigar Bulvarı


Bursa’yı eserleriyle geleceğe taşırken kent içi ulaşıma da nefes aldıran Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 metrelik yol 2. etabı çalışmalarının sürdüğü Osmangazi İlçesi Altınova Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı incelemede, Beşyol ile Altınova arasında yürüyen ve vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Altepe, kent içi ulaşımın köklü çözümlerle rahatlayacağına işaret etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın yaşanabilir ve ulaşılabilir bir kent olması için çalışmalarını hızla sürdürdüğünü belirten Başkan Altepe, 30 metrelik yolda Çelebi Mehmet Bulvarı’nın devamında açılan Murat Hüdavendigar Bulvarı’nın bu yıl içinde tamamlanacağını söyledi. Başkan Altepe, kent içi trafiği rahatlatacak radikal çözümler ürettiklerini ifade ederek, “Kağıt üzerinde bulunup uygulamada olmayan yolların açılmasına önem veriyoruz. İşte bunlardan biri olan Çelebi Mehmet Bulvarı’nı tamamlamıştık. Bursa’yı boydan boya geçen bu alternatif...