23 / 04 / 2024

Murat İşbilir İnşaat nerede

Murat İşbilir İnşaat nerede

Murat İşbilir İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Murat İşbilir tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Bahçelievler, Kocasinan Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Murat Karayalçın: Türkiye’deki her 100 konuttan 60-70'i hatalı!

Eski Dışişleri ve Devlet Bakanı, Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın yaptığı açıklamada ülkemizde her 100 konuttan 60-70 tanesinin hatalı, kurallara aykırı olduğunu söyledi.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Baran tarafından kuruldu.

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özdemir tarafından kuruldu.

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karakaya tarafından kuruldu.

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kartal'da Murat Akkuş tarafından kuruldu.

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Ekonomideki gelişmeler inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı İnşaat Platform Başkanı Murat İşçi, ekonomide yaşanan gelişmelerin inşaat sektörünü nasıl etkilediğini kaleme aldı. İşte, İşçi'nin konuyla ilgili yazısı...

Bilir Yapı Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilir Yapı Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Bilir tarafından kuruldu.

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Murat İşbilir İnşaat nerede Haberi

Murat İşbilir İnşaat nerede

Murat İşbilir İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Murat İşbilir tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Bahçelievler, Kocasinan Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Murat İşbilir İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; iNŞAAT: Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar,her türlü tesisat işleri,her türlü okul,hastane,hava meydanları,limanlar,sulama kanalları,köprü,yol,sınai yapı ve fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek,yapmak ve yaptırmak veya emaneten yapımcı olarak bu işleri üstlenmek. Şirket yurtiçinde ve dışında devlet özel ve tüzel kişilerce yaptırılacak konut,işyeri,okul,spor tesisleri,fabrika,atölye binaları,istasyonları,anıtlar,eski eserler,turistlik tesis inşaatları  sosyal hizmet yapıları,köprüler,yollar,tüneller,kanallar,limanlar,yazlıkla r,siteler,petrol istasyonları,hastaneler,barajlar,marinalar,hava meydanları,enerji nakil hatları,yapı eklentileri bayındırlık hizmetleri özel inşaat,hafriyat vb işlerle ilgili...