04 / 05 / 2024

murat kara

murat kara

MK1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kara tarafından 1 milyon TL sermaye ile 4 Şubat 'ta Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi, 1122 Sokak 'ta kuruldu.

MK Kara Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MK Kara Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kara ve Abdulkadir Kara ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

NT önümüzdeki yıl 10 mağaza açacak!

NT'nin 2009 yılında 75 olan şube sayısının bugün 152'ye çıktığını anlatan NT Genel Müdürü Murat Kara, ''2013 yılında büyümeyi biraz yavaşlatarak, bu büyümenin sindirilmesi için çalışıyor olacağız

NT 152 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Edirne'den Kars'a 65 ilde faaliyet gösteren kitap ve kırtasiye zinciri NT, beş yıl içinde tüm Türkiye'ye yayılmayı hedefliyor

Vinci Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vinci Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Denizcan Günhan ve Murat Kara ortaklığında kuruldu.

Megapol Danışmanlık Gayrimenkul Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Megapol Danışmanlık Gayrimenkul Ekspertiz Limited Şirketi bugün Ataköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kara tarafından kuruldu.

Bozkar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Mustafa Bozkurt ve Murat Kara ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Afyonkarahisar için 73 milyon liralık 49 proje!

Eskişehir İller Bankası A.Ş. Bölge Müdürü Murat Karaçam, Afyonkarahisar için 49 projenin hayata geçirileceğini müjdeledi. Projeler için 73 milyon lira harcanacak.

MK1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MK1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kara tarafından 1 milyon TL sermaye ile 4 Şubat 'ta Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi, 1122 Sokak 'ta kuruldu.

MK Kara Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MK Kara Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kara ve Abdulkadir Kara ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Akza Dış Ticaret Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akza Dış Ticaret Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Karaşahin, Muammer Öztürk, Hakan Bulut, Derda Candan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

NT Siirt'te ikinci şubesini açtı!

Uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji perakendecisi NT Mağazaları, son şubesini Siirt'te açtı. NT'nin Siirt'teki ikinci mağazası Andera Park AVM'de hizmete girdi. Konuyla ilgili NT Genel Müdürü Murat Kara açıklamalarda bulundu.

NT, Ankara'da 10.mağazasını açtı!

Uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji markası olarak bilinen NT, büyümeye devam ediyor. NT, Ankara'da 10. mağazasını açtı. NT Genel Müdürü Murat Kara daha da büyüyeceklerini dile getirdi.

Murat Karaçay: 2015'te ofis sektörünün yıldızı parlayacak!

Maslak No/1 Yönetim Genel Müdürü Murat Karaçay, 2013 yılının 3'üncü çeyreğinden itibaren konut taleplerinde düşüş görüldüğünü belirterek, "İstanbul'da 2015 yılında ofis metrekaresinde 3 milyon 500 bin metrekare gibi bir artış olacak...

İstanbul’da 2015'te ofis gayrimenkul sektöründe artış olacak!

Maslak No/1 Yönetim Genel Müdürü Murat Karaçay yeni kiracıları Plus Kitchen markası ve ofis gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Karaçay, 'İstanbul’da 2015'te ofis gayrimenkul sektöründe artış olacak' dedi.

Murat Karaçay Maslak No 1 Ofis projesini değerlendirdi!

Proje İstanbul’un göz bebeği olan Maslak’ta bulunuyor. Maslak No/1 ismi, posta adresinin Eski Büyükdere Cad. No:1 olduğu için proje de Maslak No/1 adını aldı...

Murat Karaçay 2013-2014 gayrimenkul sektörünü değerlendirdi!

Murat Karaçay : " Maslak, Zincirlikuyu ve Levent bölgeleri Avrupa yakasının yükselen yıldızlarıdır. Anadolu yakasında ise Kavacık ve Ümraniye ’nin merkezi ofis plaza bölgesi olduğunu düşünüyorum "

murat kara Haberi

murat kara

MK1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kara tarafından 1 milyon TL sermaye ile 4 Şubat'ta Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi, 1122 Sokak'ta kuruldu. 


MK1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...