25 / 04 / 2024

murat özaltun kimdir

murat özaltun kimdir

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde yaptıracağı 99 konut için 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor.

Konya Beyşehir'e yeni kültür ve yaşam merkezi yapılıyor!

Göl Düğün Salonu’nun yıkımına karar verilmesinin ardından çalışmalar için düğmeye basıldığını belirten Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Konferansların verilebileceği yeni bir kültür ve yaşam merkezine ihtiyacımız vardı" dedi.

Konya Beyşehir'e yeni kumsal sahil!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Konya’nın denizi” olarak nitelendirdikleri Beyşehir Gölü’nün ilçe merkezindeki kıyılarında yeni bir kumsal alan oluşturmayı planladıklarını söyledi.

Beyşehir Belediyesi 159 konutluk lüks proje yapacak!

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, Beyşehir'de göl manzaralı lüks dairelerin olacağı dev bir toplu konut projesine imza atıyor. 159 dairenin 59'unu Belediye, 100'ünü inşaatı yapan müteahhit firma alacak...

Konya Beyşehir'deki metruk binalar yıkılıyor!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından ilçe genelinde çökme tehlikesi arz eden ve sahipleri tarafından kullanılmayan atıl vaziyetteki metruk binaların yıkım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Konya Beyşehir'e çok amaçlı spor sahası yapıldı!

Konya Beyşehir, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı spor sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Avşar Mahallesi’nde yaptırılan çok amaçlı spor sahasında basketbol ve voleybolun yanı sıra futbol müsabakaları da yapılabilecek.

Konya Beyşehir'e 150 yataklı devlet hastanesi inşa edilecek!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde yer değişikliği sebebiyle yapımı geciken Yeni Devlet Hastanesi, Esentepe ile Beytepe Mahalleleri arasında inşa edilecek.

TOKİ Konya Beyşehir'deki konut açığını giderecek!

Konya Beyşehir ilçesinde giderek artan konut açığının hayata geçirilecek TOKİ projeleriyle kapatılmasına gayret gösterildiği belirtildi.

Konya Beyşehir'deki konut açığı TOKİ ile giderilecek!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde giderek artan konut açığının hayata geçirilecek TOKİ projeleriyle kapatılmasına gayret gösterildiği belirtildi.

Beyşehir TOKİ 2. etap çalışmaları başladı!

Beyşehir merkezi ile iki ayrı mahallesine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından toplu konut inşa edilecek. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun açıklamada bulundu.

Konya Huğlu'nun TOKİ sorunları çözülecek!

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Huğlu mahallesini ziyaret etti. Özaltun, "Huğlu'nun öncelikli sorunları arasında yer alan TOKİ, Küçük Sanayi Sitesi ve diğer konuların yakın takipçisiyiz" diye konuştu.

Beyşehir'de imar ve şehircilik semineri verildi!

Beyşehir'de imar ve şehircilik semineri verildi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "İmar ve yapı denetimi belediyeler için önemli. Bu alanlarda çalışan personelimizin, kanun ve yönetmeliklere hakim olması gerekiyor. " dedi.

Beyşehir'e mega projeler geliyor!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada "Mega projelerimizi hayata geçirebilmek için Başbakanımızla, Bakanlarımız ve milletvekillerimizle görüşmeler yapıyoruz; beş yıllık süreçte bu projeleri gerçekleştireceğiz" dedi.

Murat Özaltun kimdir?

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun kimdir? Murat Özaltun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Özaltun, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Murat Özaltun..

Beyşehir'de çöp konteynerleri yer altına alınacak!

Beyşehir'de çöp toplama sisteminin yenileneceğini ve uygulamaya çöp konteynerlerini yerin altına alarak başlayacaklarını anlatan Özaltun, "Konya'mız merkezinde de halen uygulanan yeraltı çöp konteyneri sistemini ilçemize de kazandıracağız.

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

murat özaltun kimdir Haberi

murat özaltun kimdir

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi’nin girişimleri üzerine çalışma başlatan TOKİ Başkanlığı’nın ilçeye bağlı Huğlu Mahallesi’nde inşa ettireceği 99 konut için ihale tarihini belirlediğini söyledi. Özaltun, TOKİ Başkanlığı tarafından Huğlu’da 99 konutun yanı sıra, 1 adet 2 dükkanlı ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işinin de ihale edileceğini söyledi. İhale tarihinin TOKİ Başkanlığı tarafından 26 Ekim olarak açıklandığını belirten Özaltun, ihalenin ardından işi üstlenecek yüklenici firmanın toplu konut inşaatlarına başlayıp kısa süre içerisinde bitirmesini bekleyeceklerini kaydetti.


Beyşehir Belediyesi olarak ilçe merkezinin yanı sıra talep eden diğer dış mahallelerde de toplu konut üretmenin çabası içerisinde olduklarını ifade eden Özaltun, süreçte AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu’nun da büyük desteklerini gördüklerini dile getirerek, Milletvekili Babaoğlu’na toplu konut...