26 / 04 / 2024

muş arsa ihaleleri

muş arsa ihaleleri

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez Kültür Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

İki şehirde 10 arsa satılacak!

Gaziantep ve Muş'ta yer alan 10 adet arsa satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 7 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Yatırımcıların kafası karışık! Konut mu, arsa mı, mevduat faizi mi?

Faizlerin yüzde 50 dayandığı bu ortamda neye yatırım yapılmalı? Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek tüm detaylarıyla tek tek anlattı...

Deniz GYO Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare.

Milli Emlak'tan iki ilde satılık 8 arsa ve 3 arazi!

Milli Emlak Müdürlüğü Konya Ahırlı'da 2 arazi ve 8 arsa, Muğla Seydikemer'de ise 1 adet arazi satacak. Satış ihaleleri 8 Ocak ve 11 Ocak'ta yapılacak.

Ev yapmak isteyenlere konut imarlı arsa fırsatı! Bu ilde 61 bin TL'ye arsa satılacak!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren arsa ihaleleri ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla Ortaca'da imarlı arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar hemen bakın!

Muğla İli Ortaca Belediye Başkanlığı, Muğla Ortaca Bahçelievler'de yar alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı! Kaçırmayın! 

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı... Kaçırmayın...

TOKİ arsa kura tarihleri il il peş peşe duyuruldu! TOKİ arsa kura sonuçları ve isim listesi belli oldu mu?

TOKİ "İlk Evim Arsa" projesinin takvimi belli oldu. İl il yapılacak kura tarihleri ve isim listesi merak konusu oldu. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları ve isim listesi belli oldu mu? İşte detaylar...

TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? İl il arsa kura takvimi belli oldu mu?

TOKİ arsa kurasının çekilişi milyonlarca vatandaş tarafından merakla takip ediliyor. Peki, TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? İl il arsa kura takvimi belli oldu mu? İşte detaylar...

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

Milyonlarca vatandaş TOKİ arsa kurasının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödeme planının detayları açıklandı mı?

Yatırımcılar elinizi çabuk tutun! KDV’siz Muş'ta 19 arsa 57 bin TL’den satışta! 27 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Yatırımcıları sevindiren bir haber de Muş'tan geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ tarafından il merkezindeki 19 arsa 57 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı! 27 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın! İşte detaylar…

muş arsa ihaleleri Haberi

muş arsa ihaleleri

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez Kültür Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:45 ve 10:55'te gerçekleştirilecek.

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan arsaların alabnları 8 bin 55 metrekare ve 4 bin 55 metrekare olarak belirlendi.

Muhammen bedellerin 40 milyon 174 bin 313 TL ve 15 milyon 394 bin 272 TL olarak, geçici teminat bedellerinin ise 1 milyon 205 bin 230 TL ve 461 bin 829 TL olarak belirlendiği arsalar ticari alan ve resmi kurum alanı imarlı. 

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığından:
1- İhalenin Konusu:
Mülkiyeti Muş İl Özel İdaresine ait, Muş İli Merkez İlçesi Kültür Mahallesinde...