24 / 04 / 2024

Musa Mırzazada

Musa Mırzazada

Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Musa Mırzazada tarafından 5 Haziran' da 50 bin TL sermaye ile Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi' nde kuruldu.

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Tecirli tarafından kuruldu.

Mha Proje Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mha Proje Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Hakan Akın tarafından kuruldu.

Özbaykal İnşaat Mühendislik İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Özbaykal İnşaat Mühendislik İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Baykal tarafından kuruldu.

Greensupport İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greensupport İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Ibragımov tarafından kuruldu.

Zeta Group Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Zeta Group Mühendislik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Baş, Murat Yalçın ve Fatih Serhat Yalçın ortaklığında kuruldu.

Begem Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Begem Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sırtmaç, Gökhan Kanburtaş ve Musa Doğan ortaklığında kuruldu.

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Arıcı tarafından kuruldu.

Sigma Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sigma Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şener Öncel tarafından kuruldu.

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mücahid Tırmık, Musa Keklik ve Ömer Faruk Yüce ortaklığında kuruldu.

Hatay Musa Dağı Müzesi açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek Ermeni Köyü olan Hatay'ın Samandağ İlçesine bağlı Vakflı Köyü'nde Musa Dağı Müzesi'nin inşaatı tamamlandı.

Musa Çicek İnşaat, 232 markasıyla büyüyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projeleriyle adından söz ettiren Musa Çiçek İnşaat, farklı mimari tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Genel Müdür Mehmet Akif Küçük, 2019'da da yeni projelerle İzmir'de faaliyetlerine devam edeceklerini belirtiyor.

ALB Proje İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

ALB Proje İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Alibaşoğlu tarafından kuruldu.

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Koç, Hikmet Koç ve Nuriye Koç ortaklığında kuruldu.

Musa Mırzazada Haberi

Musa Mırzazada

Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Musa Mırzazada tarafından 5 Haziran'da 50 bin TL sermaye ile Büyükçekmece'de kuruldu.


Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-GAYRİMENKUL Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını...