23 / 04 / 2024

Mustafa Ceceli kim

Mustafa Ceceli kim

Bahçelievler Metroport AVM yeni sezona Mustafa Ceceli konseriyle merhaba dedi.Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi. Binlerce kişinin saatler önce geldiği AVM’de adeta izdiham yaşandı.

Mustafa Ceceli 28 Eylül'de Metroport'ta konser verecek!

Her ay farklı aktivitelerle birbirinden ünlü konukları ağırlayan Bahçelievler Metroport Avm yeni sezona sevilen sanatçı Mustafa Ceceli ile merhaba diyecek.Mustafa Ceceli 28 Eylül'de Metroport'ta konser verecek.

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Mustafa Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı!

Popçu Mustafa Ceceli'nin, eşi Selin İmer'in Amerika'da bir ev sahibi olmak istemesi üzerine harekete geçti. Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı.

Mustafa Ceceli ile Selin İmer tadilat için 150 bin dolar ayırdı!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile Selin İmer çifti 2 milyon dolara satın aldıkları lüks villayı 150 bin dolarlık tadilata soktu.

Mustafa Ceceli ve Selin İmer boğaz manzaralı villa kiraladı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazasında Mustafa Ceceli'nin boğaz manzaralı bir villa kiraladığını duyurdu. İşte o haber

Mustafa Ceceli ve Selin İmer Acarkent'ten ev aldı!

9 yıllık eşi Sinem Gedik’ten boşandığı dönemde Selin İmer’le ilişkisi ortaya çıkan Mustafa Ceceli, Beykoz Acarkent’ten aldı. Ünlü şarkıcı İmer ile birlikte mobilyalarını bile seçmiş.

Mustafa Ceceli'den 12 milyon dolarlık ev açıklaması!

Geçtiğimiz hafta eşinden boşanan Mustafa Ceceli'nin eski eşine 12 milyon dolarlık bir ev bıraktığı iddia edildi. Ceceli, iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi.

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Ceceli evini satıyor!

Mustafa Ceceli’den boşanan Sinem Ceceli, birlikte oturdukları evi satışa çıkardı. Ceceli, 4 katlı villa için 12 milyon dolar istiyor.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Avrasya Tüneli'nde klip çekildi!

Mustafa Ceceli ve İrem Derici “Kıymetlim”in klibi için Avrasya Tüneli’ni kullanmayı tercih etti. Klibin bir kısmı Avrasya Tüneli’nde çekildi.

Giresun Keşap 15 Temmuz Şehitler Parkı açıldı!

Mustafa Ceceli, 15 Temmuz Şehitleri için Giresun’un Keşap ilçesinde yapılan parkın açılışını yaptı. Ünlü sanatçı Keşap Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şehitleri anma’ programında sahneye çıktı.

Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi!

Bahçelievler Metroport AVM yeni sezona Mustafa Ceceli konseriyle merhaba dedi.Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi. Binlerce kişinin saatler önce geldiği AVM’de adeta izdiham yaşandı.

Sancaktepe'nin ilk AVM'si Rings açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında birçok projenin gerçekleştiği Sancaktepe'nin ilk AVM'si olan Rings açıldı. Açılışının Mustafa Ceceli konseriyle kutlandığı Rings, mimari özellikleriyle dikkat çekti. Projenin yatırımı Selin Yapı tarafından gerçekleştiriliyor

Sancaktepe Rings Alışveriş Merkezi açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında birçok projenin gerçekleştiği Sancaktepe 'nin ilk alışveriş merkezi olan Rings açıldı. Açılışının Mustafa Ceceli konseriyle kutlandığı Rings AVM , mimari özellikleriyle dikkat çekti...

Mustafa Ceceli kim Haberi

Mustafa Ceceli kim

Kalabalığın yoğun tezahüratıyla sahneye çıkan Ceceli, “Bugün oğlum Arın’ın doğum günü, evde pasta kesip size geldim, ne hediye aldım diye sorarsanız, bir eşofman hediye ettim. Önce Arın için söyleyelim” diyerek konsere iyi ki doğdun şarkısıyla başladı. Seyircilerden bir kişi sanatçıya, oğlu Arın’ın kendi çizdiği resmini hediye etti.

Sevilen şarkılarını arka arkaya söyleyen ünlü sanatçı sahnede dur durak bilmedi ve bitmek bilmeyen enerjisiyle Metroport AVM ziyaretçilerini daha da coşturdu.

Önce bateri, sonra darbuka ve gitar çaldı… Tek başına hem çaldı hem söyledi adeta dev bir orkestra gibiydi…

Ünlü sanatçı sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söylerken “Kalpten” isimli yeni albümünün de çok yakında çıkacağı müjdesini verdi.

Ceceli sahnede dans etti, vokal yaptı yetmedi baterinin başına geçti, sonra darbuka ve ardından gitar çalarak adeta tek başına dev...