29 / 03 / 2024

Mustafa Döğme

Mustafa Döğme

Döğme Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Otel Şubesi, Mustafa Döğme Şube Müdürlüğü'nde 28 milyon 320 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde açıldı.

Ev almayı düşünenler dikkat! Konut fiyatları düşecek mi? 

Yaptığı açıklamada konut satışlarındaki durağanlığın fiyatlarda düşme beklentisine sebep olduğunu söyleyen FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, artan maliyetler sebebiyle fiyatlarda bir düşme yaşanmayacağını söyledi.

Ticaret Bakanı Bolat: Emlakta, daire, dükkan ve arsa fiyatlarında düşme var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv ve gayrimenkul sektöründe düşüş olduğuna dikkat çekti. Ayrıca Bolat, 1 Kasım'da yürürlüğe girecek yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isim ve hesaplara ağır ceza verileceğini söyledi.

Dünya Altın Konseyi’nden tüm hesapları alt üst edecek yeni tahmin!

Dünya Altın Konseyi’nden kritik bir açıklama geldi. “Altın fiyatlarının 1.900 doların altına düşme ihtimalini ortaya çıkaracak ters rüzgârlar esmeyi sürdürecek” yorumunda bulunan uzmanlar, 100 dolarlık gerilemede bile piyasanın hâlâ sağlıklı olduğunu ifade etti.

Akıllı telefon satışları düştü! Peki sebebi ne?

Dünyada pandemiyle birlikte gelen ekonomik dalgalanmaların etkisi devam ederken, ekonomideki kırılganlık hiç umulmadık bir sektörde yansımasını gösterdi. Teknolojik ürünlerin en popülerlerinden akıllı telefon satışlarında 2022 yılında ciddi düşme yaşandı. Peki telefon satışları niye düştü? İşte ya

Dünyaca ünlü ekonomist açıkladı! Altın ve dolar 2023'te ihya edecek

SAXO Bank emtia başkanı Ole Hansen, Rusya'nın fiyat tavanına tepki olarak üretimi kesmesi halinde piyasanın toparlanacağını ve mevcut seviyelerden düşme olasılığının çok sınırlı bir durumda olduğunu ifade etti. İşte tüm ayrıntılar...

Ev fiyatlarıyla ilgili bomba gelişme! Fiyatlarda düşme oldu hemen bakın acil bakın

Herkesin gözü kulağı ev fiyatlarından gelecek haberlerde. İngiltere'de ev fiyatlarıyla ilgili ise bomba bir gelişme yaşandı. Olayın detayları haberimizde...

Kadroya geçen taşeron işçiye çok kötü haber! EYT’den sonra maaşınız yarı yarıya düşebilir!

Taşeron işçiyken kamuda kadroya geçen işçiler ile belediye şirketlerine geçen işçiler, EYT yasası çıkması halinde işlerine son verilmesi ve maaşlarının yarı yarıya düşme riskiyle karşı karşıya. Peki, öngörülen bu riskin sebebi ne?

Rüzgar ters esti altın fiyatları dibi gördü! İşte sert düşüşün sebebi...

Altın fiyatlarındaki dalgalı hareketlilik son gaz devam ederken yatırımcılar telaşla altının neden düştüğünü araştırıyor. Peki altın fiyatlarının düşme sebebi ne? Altın yükselecek mi? Gram altın ne kadar? İşte detaylar...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi açıldı!

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi bugün Çatalca'da 59 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Döğme tarafından açıldı.

Döviz ve altın alımında valör uygulaması kaldırıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, 100 gram altın ve 100 bin dolar üzerindeki işlemlerdeki 'valör' uygulamasını kaldırdı. Kredilerin takibe düşme süresini 180 güne çıkaran uygulamanın süresi de uzatıldı.

Trabzon'da 10 ev kaya düşme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı! 

Trabzon Ortahisar’da bir mahallede yamaçtan düşen kaya parçaları nedeniyle 10 ev boşaltıldı.

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Mustafa Döğme Haberi

Mustafa Döğme

Döğme Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Otel Şubesi, Mustafa Döğme Şube Müdürlüğü'nde 28 milyon 320 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde açıldı.



Döğme Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Otel Şubesi adres: Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 1999.Sokak,...