20 / 04 / 2024

Mustafa Guli Hüsrevi

Mustafa Guli Hüsrevi

MÜSİAD ile Tahran Emlak Müşavirleri Derneği, iki ülkenin emlak sektörlerinin iş birliğini öngören anlaşma imzaladı....

Mustafa Varank: Kentsel dönüşüm hamleleri hızlanacak!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm hamlelerinin hızlanacağını ve vatandaşlara desteklerinin artacağını söyledi.

Kentsel dönüşümde yeni dönemle birlikte süreç hızlanacak!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile kentsel dönüşüm sürecinin daha hızlı olacağını açıkladı.

Lmp İnşaat Hırdavat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lmp İnşaat Hırdavat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Otyakmaz tarafından kuruldu.

Araç başına düşen hızlı şarj istasyonunda Avrupa birincisiyiz!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye'de şarj istasyonu sayısının hızla arttığını belirterek, "8 bin 861 şarj noktası var. Her 14 araca bir hızlı şarj (DC) noktası düşüyor. Araç başına düşen DC şarj noktası açısından Avrupa’da 1. sıradayız" dedi.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Kalarin İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kalarin İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kartalkuş tarafından kuruldu.

Haliloğlu Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alper Halit tarafından kuruldu.

Guli İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Reklam Nakliye Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Guli İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Reklam Nakliye Otomotiv Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Camevi İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Camevi İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Keçeci tarafından kuruldu.

Aktaşım Hırdavat Elektrik Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşım Hırdavat Elektrik Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Mustafa Destici'den asgari ücretle ilgili çarpıcı iddia

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 5 bin 500 TL'ye çıkarılan asgari ücrete ilişkin çarpıcı iddialarda bulunarak hükümete çağrı yaptı.

Konut sorununa çözüm için çalışmalar hızlandı! Dar gelirli vatandaşlara ucuz konutlar geliyor! 

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, konut sorunuyla ilgili dikkat çeken açıklmalarda bulundu. Demir, ucuz konutlardan hızlanan kentsel dönüşüme kadar pek çok yöntemle konut sorununun çözüleceğine vurgu yaptı.

Mustafa Guli Hüsrevi Haberi

Mustafa Guli Hüsrevi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ile Tahran Emlak Müşavirleri Derneği, iki ülkenin emlak sektörlerinin iş birliğini öngören anlaşma imzaladı. 

Türkiye ile İran arasında emlak alanındaki iş birliğini artırmak üzere başkent Tahran'a gelen 20'ye yakın konut üreticisi Türk firmasının yetkilileri, İranlı muhataplarıyla buluştu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tahran Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mustafa Guli Hüsrevi ile bir araya gelen Türk konut üreticileri, emlak sektöründe iş birliğini ele aldı. 

Görüşmede, Türkiye'de yabancılara konut satışında İranlıların geçen yıl Iraklılardan sonra ikinci sıraya yükselmeleri nedeniyle bu pazara yöneldiklerini belirten konut üreticileri, 10 bine yakın bitmiş konutu İranlılara satmak için bu ülkeyi ziyaret ettiklerini ifade etti. 

Görüşme sonucunda, MÜSİAD ile Tahran Emlak Müşavirleri Derneği arasında, Türk inşaat şirketlerinin İran'daki müteahhitlik projelerine finans desteği sağlamasını, İranlı...