05 / 05 / 2024

Mustafa Kıvılcım

Mustafa Kıvılcım

Yarenler Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Kıvılcım, Hakan Özalp tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak 2014 tarihinde Esenler, Turgutreis Mahallesi, Giyimkent Sitesi'nde kuruldu.

Emekliler İstanbul'da yaşamamalı mı?

TED Ankara Mezunu ve eğitmen Dr. Kıvılcım Kayabalı, X sosyal medya hesabından emeklilerin İstanbul'da yaşaması ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Kayabalı'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar... 

Enerjide 1.5 milyar dolarlık yatırım geliyor! Hedef 45 milyar dolar

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, depolamalı rüzgar ve güneş enerji santrali kurulması için ön lisans sürecinin tamamlandığını belirterek, “İlk etapta 1.5 milyar dolarlık yatırım olacak. Bu rakam katlanarak yükselecek” dedi.

Bakan’dan 20 milyar liralık yatırım açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Milli Teknoloji Hamlesini destek verecek 20 milyar liralık bu büyük yatırım hamlesini önemsiyoruz, vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

İlk 5 ayda 67 milyar liralık yatırım teşvik belgesi alındı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Senenin ilk 5 ayında 67 milyar liralık yatırım teşvik belgesi düzenlemişiz, bunlar hayata geçerse 110 binin üzerinde yeni istihdam oluşmasını öngörüyoruz'' dedi.

Faizlerin düşmesi yatırım amaçlı konut alıcılarını harekete geçirecek!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Merkez Bankası faiz oranlarını düşürerek bir meşalenin kıvılcımını çaktı. Gayrimenkul ve diğer sektörlerin üzerine düşen görev de Merkez Bankasının çaktığı kıvılcımı meşaleye döndürmektir" dedi

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özen tarafından kuruldu... 

Boğaziçi'nin yeni Reina'sı Oligark, Kıvılcım Kocabıyık'a ait!

Boğaziçi'nde yeni mekanlar açıldı ve açılmaya devam ediyor. Kıvılcım Pınar Kocabıyık'a ait 5 bin metrekarelik yeni mekanda onlardan biri.

Mustafa Demir: Yatırım için arsa üreteceğiz!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Yatırım için arsa üreteceğiz" dedi.

Kayseri'ye 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ilk etabı kapsamında 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. 

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e 5 yıl hapis cezası!

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e TTK Karadon Müessese Müdürlüğü’nde 17 Mayıs 2010’da meydana gelen grizu faciasıyla ilgili dava sonucunda 5 yıl hapis cezası verildi.

Alfa1 Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Yatırım Ve Yönetim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa1 Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Yatırım Ve Yönetim Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Günlübeyaz, Ali Necati Günlübeyaz ve İzel Şarhon ortaklığında kuruldu. 

Kıvılcımdağ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıvılcımdağ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Arca tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mustafa Kıvılcım Haberi

Mustafa Kıvılcım

Yarenler Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Kıvılcım, Hakan Özalp tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Yarenler Yapı Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri otopark katlı otopark alış veriş merkezleri rezidans ticarethane inşaatşarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yarenler Yapı Anonim Şirketi adres: Esenler, Turgutreis Mahallesi, Giyimkent Sitesi, 13. Sokak,...