28 / 03 / 2024

Mustafa Demir: Yatırım için arsa üreteceğiz!

Mustafa Demir: Yatırım için arsa üreteceğiz!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Yatırım için arsa üreteceğiz" dedi.



Seçim çalışmalarına Asarcık İlçesinde devam eden AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, meydan çay ocağında sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, belediye başkan aday adayları ve vatandaşlarla görüştü. 

Hedef Halk gazetesinde yer alan habere göre, Mustafa Demir'e Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, AK Parti Asarcık İlçe Başkan Vekili Osman Kığılcım da eşlik etti. Samsun'u birlikte yöneteceğiz diyen Demir, ''Hayalimizdeki Samsun için hazırladığımız projelerin büyük bir bölümünü sizlere soracağız. Halk oylaması yapacağız. Bu projelerin hayata geçmesinde karar mekanizmasında sizler yer alacaksınız. Biz projelerimizi hazırlayacağız. Duyurusunu yapacağız. Sizlere sunacağız. Sizlerde hangi projenin hayata geçmesini istediğinizi bize bildireceksiniz. Bizde bu doğrultuda sizin seçtiğiniz projeyi hayata geçireceğiz'' şeklinde konuştu.

''Yatırım için arsa üreteceğiz''

Sanayicinin önündeki engelleri kaldıracaklarını söyleyen Mustafa Demir, ''Samsun'a yatırım çekmek için bütün kolaylıklar sağlanacak. Arsa üreteceğiz, altyapısını biran önce yapacağız.  Projelendirme ve ruhsat alımını hızlandıracağız. İlçelerde bazen ruhsat almak için 2,3 ay bekleniyor. Biz işte bu sorunları ortadan kaldırıp sanayicinin, işadamının Samsun'a yatırım yapmasını sağlayacağız. Yapılacak olan her yatırımı belediye olarak destekleyeceğiz'' dedi.
 

Mustafa Demir kimdir?


Geri Dön