20 / 04 / 2024

mustafa öncel selçuklu holding

mustafa öncel selçuklu holding

Selin Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel'in babası, Selçuklu Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Mustafa Öncel kimdir? Selçuklu Holding'in kurucusu Mustafa Öncel ne zaman vefat etti?

Mustafa Öncel vefat etti! Selçuklu Holding’in acı günü!

Selin Yapı, İlko İlaç, Mehtap Mutfak Eşyaları, Sentez Ambalaj, Gül Ofset, Naturel Ambalaj ve Almesan Alüminyum gibi farklı iştirakleri bünyesinde barındıran Selçuklu Holding’in Kurucu ve Onursal Başkanı Mustafa Öncel...

Selçuklu Vadi Sancaktepe güncel ödeme planı!

Selçuklu Vadi Sancaktepe güncel ödeme planı kapsamında peşinatsız konut sahibi olunabiliyor. Proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır'da daireler 68 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Başvuruların bugün sona erdiği TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır son başvuru tarihi!

Kura yöntemiyle 20 adet dairenin satılacağı TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde kura çekilişi 16 Ocak'ta gerçekleşecek. Projede başvurular devam ediyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır son başvuru tarihi...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları yarın bitiyor!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları yarın bitiyor. Dairelerin 68 bin 250 TL ile 126 bin 408 TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Konya Karatay ve Selçuklu'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Karatay Hacısadık Mahallesi, Selçuklu Sille Mahallesi'nde yer alan iki arsa toplam 4 milyon 500 bin TL bedelle 20 Ocak 2015 tarihinde ihale edilecek...

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura çekimi!

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura çekimi detayları haberimizde yer alıyor. Başvuruların 9 Ocak'a kadar devam edeceği projede toplam 19 daire kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kuraları nerede çekilecek?

Başvuru sürecinin başladığı ve 9 Ocak'a kadar devam edeceği, kura çekilişinin ise 16 Ocak'ta gerçekleşeceği TOKİ Konya Selçuklu Yazır kuraları nerede çekilecek?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2015!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde 19 tane daire kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede başvuru süreci başladı. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2015 detayları...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde kura çekimi saat 11:00'de Konya Selçuklu Yazır TOKİ Şantiyesinde yapılacak. Peki TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları başladı!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları başladı. 1.000 TL başvuru bedelinin ödendiği projede 19 tane daire kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede kura çekişi 19 Ocak'ta gerçekleşecek.

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura 2015!

Konya Selçuklu Yazır TOKİ projesinde başvurular 5 - 9 Ocak tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Selçuklu Şubesi tarafından kabul ediliyor. İşte Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura 2015 detayları...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvurusu 2015!

19 dairenin satışa sunulduğu TOKİ Konya Selçulu Yazır projesinde kura çekimi Konya Selçuklu Yazır TOKİ Şantiyesinde gerçekleşecek. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvurusu 2015 detayları...

Konya Selçuklu Yazır TOKİ başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Konya Selçulu Yazır projesinde başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor. Projede 19 tane daire satışa sunuluyor. Peki Konya Selçuklu Yazır TOKİ başvuruları ne zaman 2015?

mustafa öncel selçuklu holding Haberi

mustafa öncel selçuklu holding

Mustafa Öncel kimdir?

Selçuklu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öncel, 1929 yılı Konya Doğanbey doğumlu. Konya Erkek Lisesi'nin ardından, 1953 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Eczacılık Okulu'ndan mezun oldu.


1953 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Eczacılık Okulu'ndan mezun oldu. Mezuniyeti sonrasında çalışma hayatına Çankırı Devlet Hastanesi'nde eczacı olarak devam etti.


1956 yılında serbest meslek hayatına geçen Ecz. Mustafa Öncel, ilk eczanesini Isparta'nın Yalvaç ilçesinde açtı. Daha sonra  Konya' da ilk olarak Işık Eczanesi'ni ardından da Büyük Eczane'yi kurarak uzun yıllar serbest eczacılık yaptı.


1973 yılında Biofarma İlaç şirketine ortak oldu. 1976 yılında Biofarma  İlaç'ın tamamı Eczacı Mustafa Öncel ve ailesince satın alındı.


1978 yılında İlko İlaç San. ve Tic.  A.Ş. kuruldu. 1992 yılında ambalaj ve matbaacılık ürünleri üretmek üzere Sentez Ambalaj Sanayi A.Ş. kuruldu ve İstanbul'da...