25 / 04 / 2024

Mustafa Şabanoğulları

Mustafa Şabanoğulları

Bereket Gıda İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Şabanoğulları tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Arnavutköy, Hadımköy'de kuruldu

Çamoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Mustafa Çam tarafından kuruldu.

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Aslanoğulları Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanoğulları Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Ragıp Aslan, Doğukan Aslan ve Mustafa Üstün Aslan ortaklığında kuruldu.

Aynacıoğulları İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğulları İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Mustafa Aynacı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Deliahmetoğulları İnşaat Tarım ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deliahmetoğulları İnşaat Tarım ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesur Dolu ve Mustafa Dolu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Sancaktepe, Merve Mahallesi'nde kuruldu.

Süleymanoğulları İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğulları İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Mazı ve Mustafa Mazı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Bağcılar, Evren Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde Mustafa Topal tarafından İstanbul Üsküdar'da kuruldu...

Acaroğulları Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acaroğulları Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Acar tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Yazıcıoğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yazıcı, Şadi Yazıcı, Ufuk Yazıcı, İmdat Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Mustafa Altan'ın ailesi verilen tazminatla minare yaptırdı!

Iğdır'da 1 Mayıs'ta şehit olan Mustafa Altan'ın Yüreğir ilçesine bağlı Yahşiler köyünde oturan ailesi, her geçen gün acısını daha derinden hissettikleri oğulları için köydeki camiye minare yaptırdı.

Bereket Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bereket Gıda İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Şabanoğulları tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Arnavutköy, Hadımköy'de kuruldu

Avrasya GYO'dan istifa eden Mustafa Baş'ın yerine Alaattin Büyükkaya atandı!

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden Mustafa Baş'ın yerine Dr.Alaattin Büyükkaya atanmıştır

TÇMB Başkanı Mustafa Güçlü: Çimentoda 2012 hedefi satışta yüzde 5 büyüme!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güçlü, “Çimento sektöründe satışlarda bu yıl, geçen yılki iç satışlara oranla yüzde 4-5 civarında artış bekliyoruz. Türkiye'nin 2012 çimento tüketimi 58,5 milyon ton civarında olacak” de

Mustafa Şabanoğulları Haberi

Mustafa Şabanoğulları

Bereket Gıda İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Şabanoğulları tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


Bereket Gıda İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat işleri ile yol köprü konut hastane okul fabrika ve buna benzer inşaatlar ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bereket Gıda İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Arnavutköy, Hadımköy Mahallesi, Enginsoy sokak,...