25 / 04 / 2024

Mustafa Sandal reklam geliri Porsche Cayenne

Mustafa Sandal reklam geliri Porsche Cayenne

ÜNLÜ şarkıcı Mustafa Sandal, bir inşaat firmasının reklamında oynadıktan sonra kazandığı parayla kendine araba aldı. Reklam filminden 1 milyon lira kazandığı iddia edilen başarılı şarkıcı, Porsche Cayenne cip satın aldı..

Seyran Reklam İnşaat Temizlik Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyran Reklam İnşaat Temizlik Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Mustafa Baş tarafından kuruldu.

Eslem Vinç Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslem Vinç Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ünal, Doğuş Yanık, Fikret Erdal, Mustafa Coşkun ve Yusuf Akduman ortaklığında kuruldu.

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e kira geliri davası!

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal'ın Çubuklu Vadi'deki milyonluk villasının kirasını Emina Jahovic alıyordu. Sandal, Emina Jahovic'in bu haktan mahrum edilmesi talep etti.

Savcı Gayrimenkul İnşaat Turizm Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Savcı Gayrimenkul İnşaat Turizm Reklam Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Onur Savcı tarafından kuruldu.

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Emina Jahovic evini Türk Konsolosluğuna kiraya verdi!

Şarkıcı Mustafa Sandal'dan geçtiğimiz yıllarda boşanan Emina Jahovic, Sırbistan Yeni Pazar’da yer alan aile yadigarı evini Türkiye Cumhuriyeti konsolosluk binasına kiraya verdi.

Themir Yapı İnşaat Reklam Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Themir Yapı İnşaat Reklam Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 binTL sermaye bedeli ile Mustafa Kanbut tarafından kuruldu.

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şaşmaz tarafından kuruldu.

Emina Jahovic haciz iddialarını doğruladı! 

Emina Jahovic, 3 yıl önce boşandığı Mustafa Sandal hakkında nafakasını ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlattığı yönündeki iddiaları doğruladı. 

Emina Jahović, Mustafa Sandal’ın evine ve ofisine haciz yolladı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Emina Jahović'in Mustafa Sandal’ın evi ve ofisine haciz yolladığını yazdı... İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Mustafa Sandal reklam geliri Porsche Cayenne Haberi

Mustafa Sandal reklam geliri Porsche Cayenne

ÜNLÜ şarkıcı Mustafa Sandal, bir inşaat firmasının reklamında oynadıktan sonra kazandığı parayla kendine araba aldı. Reklam filminden 1 milyon lira kazandığı iddia edilen başarılı şarkıcı, Porsche Cayenne cip satın alırken gittiği iş görüşmesinin çıkışında yakın dostuyla kapıda vedalaştı. Öte yandan Sandal 'Şıkır Şıkır' şarkısını izinsiz olarak albümüne koyduğu için geçtiğimiz yıl davalık olduğu şarkıcı Gülben Ergen'in mahkeme kararıyla 12 bin lira tazminat ödemesiyle ilgili sorulan soruya "O dava geride geçmişte kaldı. Biz şimdi iyiyiz" diye cevap...