19 / 04 / 2024

mustafa sarıoğlu tahap

mustafa sarıoğlu tahap

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Innature İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Innature İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Sarıçoğlu ve Recai Üçok ortaklığında kuruldu.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Mustafa Helvacıoğlu kimdir?

Adese Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Helvacıoğlu kimdir? Mustafa Helvacıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Helvacıoğlu'nun biyografisi...

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Mustafa Palancıoğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi ilçe yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştiren toplantıda bir araya geldi. Palancıoğlu, "Kentsel dönüşüm kapsamında 1034 daire ve 60 dükkanı hak sahibine teslim ettik" dedi.

mustafa sarıoğlu tahap Haberi

mustafa sarıoğlu tahap

Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu, Rize İl Temsilciliği aracılığıyla tonu 6 bin 900 TL’den satılmak üzere 5 tır dolusu gübreyi Rize’nin Ardeşen ilçesine gönderdi.  

Ucuza gübre almak için Ardeşen ilçesi girişinde toplanan vatandaşalar araçları ile uzun kuyruklar oluşturdu. Gübre alan Rizeli bir kadın üretici, gübre olan çuvallardan birini açtırdı. Vatandaşlar açılan çuvalda gübre yerine mermer tozu olduğunu fark etti. Bu durum vatandaşın büyük tepkisine neden oldu. 

"O DA BİR GÜBRE"

Rize’deki çay üreticilerine gübre yerine "mermer tozu" satmaya çalışan Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu’nun (TAHAP) Genel Başkanı Mustafa Sarıoğlu, “O da gübre. Ama farklı bir alanda kullanılan gübre” dedi. Sarıoğlu'nun "O da gübre. Ama farklı bir alanda kullanılan gübre" açıklaması özrü kabahatinden büyük oldu. Açıklamayı duyanlar 'Madem gübre diye mermer tozu satmaya çalışıyorsun o da farklı bir alanda kulanılan gübreyse neden çay...