18 / 04 / 2024

mustafa topaloğlu cenaze

mustafa topaloğlu cenaze

International University of Sarajevo'da kurucu vakıf başkanı ve Evra Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti....

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hüseyin Topal tarafından kuruldu.

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Berke Tevetoğlu ve Mustafa Tevetoğlu tarafından kuruldu.

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şinasi Öniz, Sefer Gezer, Kadir Garıcı ve Mustafa Emmioğlu ortaklığında kuruldu

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi açıldı!

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Topaloğlu tarafından açıldı.

Kemer'de kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde kaçak yapıların yıkımı sürüyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kaçak yapılarla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Antalya Kemer'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada Antalya Kemer'de yer alan kaçak yapıların yıkıldığını söyledi.

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Keser ve Mustafa Harputoğlu tarafından kuruldu. 

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın Geleneksel İftar Programı koronavirüs nedeniyle iptal edildi!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın 18. Geleneksel İftar Programı tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını sebebiyle iptal edildi.

Hatip Mühendislik Elektrik Mekanik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatip Mühendislik Elektrik Mekanik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Kemer’de kaçak yapılaşmaya taviz yok!

İmar kanunu kapsamında ilgili maddede cezaların arttığı söyleyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemer’de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz. Yasalar ne diyorsa onu uygulayacağız'' diye konuştu. 

Antalya’daki iki otelin kaçak kısımları yıkıldı!

Antalya Kemer’de iki otelin imara aykırı olarak inşa edilen kısımları yıkıldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, imara uygun olmayan yapılaşmalara izin vermeyeceklerini söyledi.

AVM kiralarının TL'ye geçmesi çok doğru bir karardı!

Mudo’nun kurucusu Mustafa Taviloğlu, "AVM sahiplerinin de çok daha önceden kiralarla ilgili şu anki duruma gelmesi gerekirdi. Türk parasına dönüldü, bu çok doğru bir karardı. İşler iki taraf için de çok daha oturur hale geldi. İki taraf da daha akılcı oldu" dedi..

mustafa topaloğlu cenaze Haberi

mustafa topaloğlu cenaze

International University of Sarajevo'da kurucu vakıf başkanı ve Evra Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti. 

Merhum Mustafa Topaloğlu’nun cenaze namazı Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinde yer alam Taşçılar Köyü Camii’nde yarın (14 Ekim 2018 Pazar) ikindi namazını müteakip kılınacak. Cenaze aile mezarlığına defnedilecek. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak Mustafa Topaloğlu ve ailesine başsağlığı, merhum Mustafa Topaloğlu’na Allah’tan rahmet diliyoruz.