29 / 03 / 2024

Mustafa Toprak izmir

Mustafa Toprak izmir

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden İzmir, EXPO 2020 için planlanan İnciraltı'na termal oteller zinciri de dahil sağlık merkezi yatırımlarını hayata geçirerek bu alanda merkez olacağı bildirildi.

İzmir İnciraltı'ndaki toprak sahiplerine önemli uyarı: Hisseli tapusu olanlar beraber hareket etmeli!

İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut yaptığı açıklamada 18 Uygulama sürecinin yakında başlayacağını anımsatarak, toprak sahiplerine önemli uyarılar yaptı. İşte Tayfun Karabulut'un o açıklamaları...

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Dr. Mustafa İduğ'dan İzmir depremi açıklaması!

Bir yıl önce meydana gelen İzmir Depremi’nden büyük ölçüde etkilenen ilçeler arasında yer alan Bornova’da, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ tarafından daha büyük bir deprem tehlikesi olduğundan bahsedildi.

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir İnciraltı için toprak sahiplerine kamu yararı kararı!

İzmir'e bağlı İnciraltı için toprak sahiplerine kamu yararı kararı çıktı. Kararı İNGEDER Başkanı Tayfun Karabulut açıkladı.

Ankara'da inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi!

Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi...

Mustafa Emrah Özdemir: İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz!

Türkiye’nin yerli gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir yaptığı açıklamada, "İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz" dedi.

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

İzmir'de toprak kayması sonucu 12 ev tahliye edildi!

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Eğridere Mahallesi'nde 11 Şubat'ta başlayan toprak kayması sebebi ile hasar oluşan evler boşaltıldı.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

Handan Toprak Benli'den Avcılar'daki imar planına teşekkür!

Avcılar'da Merkez, Denizköşkler, Ambarlı, Cihangir, Cümüşpala, Üniversite ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesini kapsayan imar planı değişikliğinin Avcılar ve İBB Meclisi'nde kabul edilmesine Başkan Handan Toprak Benli teşekkür etti.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Mustafa Toprak izmir Haberi

Mustafa Toprak izmir

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden izmir, EXPO 2020 için planlanan İnciraltı'na termal oteller zinciri de dahil sağlık merkezi yatırımlarını hayata geçirerek bu alanda merkez olacağı bildirildi.İzmir Valisi Mustafa Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentin EXPO 2020 adaylığında İnciraltı'nın sağlık merkezi olması yönünde çalışmalar yapıldığını, ilin EXPO yarışını kaybettiğini ancak bu faaliyetlerden geri kalınmayacağını ifade etti.EXPO'nun kazanılmasının kentin sağlık merkezi olma yönündeki çalışmalara hız katacağını dile getiren Toprak, "O bir sinerji getirecek, katkı sağlayacaktı. Ama o yarışı kaybettik. İzmir, sadece EXPO'yla var değil. İzmir, Inciraltı'yla ilgili hiçbir şekilde oranın turizm bölgesi olarak kullanılması, oteller bölgesi olması, sağlık turizmi merkezi olması, oradaki Agamemnon kaplıca suyunun kullanılması hedefinden geri durması asla mümkün değil. 

O konudaki çalışmalar devam ediyor" dedi.İnciraltı'yla ilgili imar planı çalışmasının olduğunu...