28 / 03 / 2024

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.



Malatya Valisi Mustafa Toprak, beraberinde Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte yapımında sona yaklaşılan Yeni Malatya Stadyumu'nun son durumunu gördü. 


Vali Toprak, stadyum çevresinde incelemelerde bulunarak, açık otopark, stadyum giriş, çıkış bölümleri, çevre aydınlatması ve çevre bilgiler aldıktan sonra stadyum içerisinde de incelemelerde bulundu. 


Kapalı otopark bölümünü, protokol bölümü ve kapalı alanlarda inceleyen Vali Toprak'a, serilme işlemi tamamlanan ve zemine oturma süreci devam eden çim sahada yaptığı inceleme esnasında koltuklar ile son sistem ve gayet kullanışlı iki adet skorboardun montajlannın tamamlandığı bilgisi firma yetkilileri tarafından verildi. 


İl Müdürü Fındıklı da çim sahanın güneş almayan bölümlerinin yapay aydınlatma ile güneş ışığı alıyormuş gibi diğer bölümler ile birlikte gelişimine devam edeceğini ifade etti. 


Vali Toprak, "Dün Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci'nin Evkur Yeni Malatyaspor'a hediye edilen yeni otobüsün müjdesini verirken söylediği gibi şampiyonluğa emin adımlarla yürüyoruz. Takımımıza sahip çıkarken takımın fiziki imkânlarını da geliştirmemiz gerek. İnşallah Evkur Yeni Malatyaspor'u adı gibi yeni bir ligde yani Süper Lig'de, yeni sahasında, yeni ulaşım araçları ile göreceğiz"dedi. 


Toprak, İl Müdürü Fındıklı ve yüklenici firma yetkililerine hava şartlarının inşaat çalışmaları için bundan sonra müsait olacağını ifade ederek çalışmaların bir an önce tamamlanması gerektiğini söyledi. 



Görüş Gazetesi 


Geri Dön