24 / 04 / 2024

mustafa yalçın

mustafa yalçın

Aka İnşaat Malzemeleri Hafriyat Mobilya Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yalçın tarafından 25 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Çavuşpaşa Caddesi' nde kuruldu.

Interact Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Interact Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Patoğlu, Esra Erdem, Mustafa Yalçın, Gökay Çoruhlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mustafa Yalçın, Kayseri'de 2B arazileri hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Yalçın, Kayseri'ye gelerek Defterdarlığı ziyaret etti. Mustafa Yalçın 2/B olarak bilinen orman vasfını yitirmiş araziler için tanınan ek süre ile ilgili olarak bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Mustafa Yalçın, Nuh Çimento yönetim kurulu üyesi seçildi!

Nuh Çimento A.Ş'de Adnan Adil İğnebekçili'den boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Mustafa Yalçın atandı.

Süreyya Yalçın Miami'deki evini 70 bin dolara tadilat ettirdi!

Süreyya Yalçın eski sevgilisi Tugay Gökkaya'nın hatıralarını siliyor. Miami'deki evinde tadilat yaptıran İkoncan, eski eşyalarını da çöpe attı. Yalçın'ın cebinden şimdilik 70 bin dolar çıktı...

Güllerin Savaşı dizisi Faruk Yalçın'ın 10 milyon dolarlık villasında çekiliyor!

Başrolleri Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savasşındaki villa Süreyya Yalçın'ın 2008'de ölen babası Faruk Yalçın'a ait. 10 milyon dolarlık villanın varisleri arasında olan Süreyya Yalçın dizinin hayranı.

Hakan Yalçın: İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Büyükçekmece!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “ Özellikle villa projeleri için İstanbul’daki en önemli bölgelerden biri olan Büyükçekmece’ye gelen yatırımcı sayısı kısa süre içerisinde daha da artacak” dedi.

Melih Yalçın: Asansör denetimleri gereksiz görülüyor!

MMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın: "Denetleyici personelimizi binalarına sokmayan, denetim raporu çıktığı halde raporunu teslim almayan çok fazla bina sahibi var. Bunların eğitilmesi gerekir. Denetimin gerekli olduğuna inanılmıyor" dedi.

Sanko Park AVM'nin 3+1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), EdecanGroup işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3-1-1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı...

Sanko Park AVM'nin ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı.

Ahmet Yalçın kimdir?

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yalın Evler Göktürk adres!

İstanbul Avrupa yakasında hayata geçirilen Yalın Evler Göktürk adres bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yalın Evler Göktürk projesinde 1+1' den 5+1'e kadar daire seçeneği yer alıyor...

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Yalçın Pekgüzel: Çelik kapı üretiminde Çin'den sonra Türkiye geliyor!

Çelik kapıda, güvenliği önde tutan ülkelerin başında Türkiye'nin geldiğini belirten Pekgüzel Şirketler Grubu Başkanı Yalçın Pekgüzel, "Üretim konusunda da iddialıyız. Çin'den sonra Türkiye geliyor" dedi..

Süreyya Yalçın Güllerin Savaşı dizisi için malikanesini kiraya verdi!

Başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Sercan Badur, Serap Aksoy ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savaşı dizisinin çekimleri, babası Faruk Yalçın'ndan Süreyya Yalçın'a kalan malikanede yapılıyor.

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek!

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek. Yalçın Ağaoğlu Grup, Bursa'da 3 yıldızlı otel açmak için yatırım teşviklerinden yararlandı. Grup, otel için toplam 8,2 milyon TL teşvik aldı.

Mustafa Dakın kimdir?

İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Dakın kimdir? Mustafa Dakın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Dakın, ne zamandan beri vergi dairesi başkanı olarak görev alıyor?

mustafa yalçın Haberi

mustafa yalçın

Aka İnşaat Malzemeleri Hafriyat Mobilya Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yalçın tarafından 25 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da  Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Çavuşpaşa Caddesi'nde kuruldu. 


Aka İnşaat Malzemeleri Hafriyat Mobilya Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a.Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri...