24 / 04 / 2024

Mustafa Yurter Parkı

Mustafa Yurter Parkı

Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi, kadınların da erkekler gibi her işi yapabileceği düşüncesinden yola çıkarak kadınlara “Bahçemi Seviyorum” isimli bahçe ve balkon düzenleme eğitimleri verdi...

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabacak ve Zafer Kapan tarafından kuruldu.

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Kayseri Mustafa Kumlu Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi dua alacak bir projeye daha imza attı. Hayırsever Kumlu ailesi tarafından inşa edilecek olan Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşam Merkezi’nin temeli Mimarsinan Parkı içerisinde atıldı. 

İmara açılan Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkı mecliste!

Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkının imara açılması ile ilgili sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, soru önergesi hazırladı...

Akdeniz Kent Parkı'nın yeniden ihale edileceği iddiaları TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya'da bulunan Akdeniz Kent Parkı'nın yeniden ihaleye açılacağına dair iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda villa inşa edildiği iddiaları TBMM'de!

Ilgaz Dağı Milli Parkı içerisinde izinsiz olarak ağaç kesimi yapıldığı ve villa inşa edildiği iddiaları hakkında CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, yazılı soru önergesi hazırladı..

Kayseri Keykubat Parkı'nda son durum!

Kayseri’nin yeni yaşam alanı olacak olan Keykubat Parkı için proje çalışmaları sürüyor. Eklenen yeniliklerle tadil edilen projenin son durumu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e sunuldu.

Mustafa Bozbey: Balat’a merkez park projesi uygulayacağız!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentin gelişen mahallesi Balat’ta yapılan çalışmalarla ilgili Balat Mahalle Komitesi Üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Bozbey, Balat’a yapacakları merkez park ile bölgenin sosyalleşeceğini belirtti.

Fatih Mustafa Nafi Parkı yenileniyor!

Seyid Ömer Mahallesi Mustafa Nafi Sokak’ta yer alan mevcut park, çevre sakinlerinin yoğun asayiş şikâyetleri ve yenileme talepleri doğrultusunda revize edilmek üzere Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirildi.

Bursa Osmangazi'ye yeni park!

Osmangazi Belediyesi tarafından Yunuseli-Hamitler-Güneştepe bölgesinde yapımı tamamlanan Çocuk ve Dinlenme Parkı, Başkan Mustafa Dündar ve vatandaşların katıldığı törenle açıldı.

Mustafa Yurter Parkı Haberi

Mustafa Yurter Parkı

Bakırköy Marmara Forum Bauhaus Mağazası’nda 5 Mart’ta başlayan eğitimler, 2 Nisan Salı günü saat 14.00’da ‘Mustafa Yurter Parkı’nda eğitim alan katılımcı kadınların parkı düzenleme amacı ile mevsime uygun çeşitli fidanlar, çiçekler ve süs bitkileri ekmesi ile son bulacak. Böylece eğitim alan kadın katılımcılar aldıkları eğitimin sonucunda bahçıvan tulumlarını giyerek, ellerinde bahçe makasları ile bahçe ve balkonlardan önce yaşadıkları çevreyi düzenlemeye ve güzelleştirmeye başlayacaklar.


Ziraat Mühendisi Mesut Tektimur ve Necatin Behçet’in verdiği eğitimler boyunca bitki ve toprak bakımı konusunda genel bilgilerin yanında; ilaçlama yöntemleri ve iç mekân süs bitkilerinin bakımı gibi konularda da uygulamalı eğitim alan katılımcılar, 26 Mart Salı günü gerçekleştirecekleri park düzenlemesi ve süsleme çalışmasının ardından katılım sertifikası alacaklar.


Kadın Bahçıvanların atölye çalışması' nda siz değerli basın mensuplarını da aramızda...