23 / 04 / 2024

Kadın bahçıvanlar parkları renklendiriyor!

Kadın bahçıvanlar parkları renklendiriyor!

Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi, kadınların da erkekler gibi her işi yapabileceği düşüncesinden yola çıkarak kadınlara “Bahçemi Seviyorum” isimli bahçe ve balkon düzenleme eğitimleri verdi...



Bakırköy Marmara Forum Bauhaus Mağazası’nda 5 Mart’ta başlayan eğitimler, 2 Nisan Salı günü saat 14.00’da ‘Mustafa Yurter Parkı’nda eğitim alan katılımcı kadınların parkı düzenleme amacı ile mevsime uygun çeşitli fidanlar, çiçekler ve süs bitkileri ekmesi ile son bulacak. Böylece eğitim alan kadın katılımcılar aldıkları eğitimin sonucunda bahçıvan tulumlarını giyerek, ellerinde bahçe makasları ile bahçe ve balkonlardan önce yaşadıkları çevreyi düzenlemeye ve güzelleştirmeye başlayacaklar.


Ziraat Mühendisi Mesut Tektimur ve Necatin Behçet’in verdiği eğitimler boyunca bitki ve toprak bakımı konusunda genel bilgilerin yanında; ilaçlama yöntemleri ve iç mekân süs bitkilerinin bakımı gibi konularda da uygulamalı eğitim alan katılımcılar, 26 Mart Salı günü gerçekleştirecekleri park düzenlemesi ve süsleme çalışmasının ardından katılım sertifikası alacaklar.


Kadın Bahçıvanların atölye çalışması' nda siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyarız. 

Tarih:2 Nisan 2013 (Salı)

Saat:14.00 – 15.00

Yer:Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı (Marmara Forum’un 100m ilerisinde, Fildamı Sitesi’nin önü.)


Geri Dön