25 / 04 / 2024

mut Kaymakam Mehmet Ali Akyüz

mut Kaymakam Mehmet Ali Akyüz

Mut Kaymakam Akyüz: "Bu projede yaklaşık 1 milyon 700 bin lira kaynak kullanılarak maddi imkanları yetersiz 63 aile ev sahibi yapıldı" dedi.

Kapaklı, inşaat sektöründe Türkiye ortalaması üzerinde büyüdü!

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde geçtiğimiz yıl toplam 9 bin 561 adet konut, arsa ve tarla satıldı. 2017'de 26 milyon 310 bin 469 TL tutarında harç tahsilatı gerçekleştirildi.  Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer konuyu değerlendirdi.

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Kapaklı'da hayata geçirdiği kültür merkezinin temeli atıldı. Temel atma törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer de katıldı.

Erciş Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname ile Van’ın Erciş Belediye Başkanlığına görevlendirilen Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, ilçede yol yapım, parke taşı döşeme ve otopark sorununu çözmek için çalışmalara başladı.

Gümüşhane'de inşaat halindeki okullar incelendi!

Gümüşhane Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Milli Eğitim Müdürü Şeydi Doğan ile birlikte inşaatı devam eden okulları incelemelerde bulundu.

Ordu Mesudiye'nin yeni belediye binasının temeli atıldı!

ORDU'nun Mesudiye Belediyesi yeni hizmet binası temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine Mesudiye Kaymakamı Mehmet Uslu, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, belediye meclis üyeleri, resmi kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Muş Varto'nun alt yapısı sil baştan!

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, ilçede devam eden yol yapım çalışmalarını denetledi.Çetin, ''2016 yılı yatırım programında Özel İdare Genel Sekreterliği ve KÖYDES projesi kapsamında 2015 yılında kalan ve 2016 yılında yaz sezonunda yapılması planlanan asfalt yol çalışması yapılacak.''dedi.

Muş Varto'ya 100 sosyal konut müjdesi!

Muş Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Varto ilçesi için çok güzel projeleri olduğunu belirterek, "Bunlardan bir tanesi konut projesi'' dedi. 100 konutluk proje evsiz hiç kimseler için hayata geçecek.

Tekirdağ Kapaklı İmam Hatip Lisesi inşaatında son durum!

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Karaağaç mahallesinde yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

MİKADER Kapaklı Rehabilitasyon Merkezi 5 bloktan oluşacak!

Minik Kalplerle El Ele Derneği’nin (MİKADER), 40 çocuğun hayata kazandırılması için Kapaklı’da yapımına başladığı rehabilitasyon merkezinde Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz protokol üyeleri ile birlikte incelemede bulundu.

Muş Varto'da oyun ve park alanları yapılacak!

Muş’un Varto İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin 100 köy, 7 mahalle ve 50 mezraya oyun ve park alanı yapılacağını söyledi.

Muş Varto'da 100 köye oyun ve park alanları yapılacak!

Muş’un Varto İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin 100 köy, 7 mahalle ve 50 mezraya oyun ve park alanı yapılacağını söyledi.

Muş Varto'da 50 köye oyun parkı yapılacak!

Muş’un Varto İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin 100 köy, 7 mahalle ve 50 mezraya oyun ve park alanı yapılacağını söyledi.

TOKİ Muş'ta dar gelirliler için konut inşa edecek!

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı olarak ihtiyaç sahibi dar gelirli 100 aileye ev yapacaklarının müjdesini verdi.

mut Kaymakam Mehmet Ali Akyüz Haberi

mut Kaymakam Mehmet Ali Akyüz

Mersin'in Mut ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahipleri için yaptırılan daireler, ailelere törenle teslim edildi.  


Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Yazalanı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan konutların anahtar tesliminde yaptığı konuşmada, "sosyal devlet" anlayışıyla yardıma muhtaç vatandaşların her zaman yanında olduklarını söyledi. 


Engelli, dul ve bakıma muhtaç 63 aileyi sıcak bir yuvaya kavuşturmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Akyüz, "Evi olmayan ya da yaşam koşulları açısından dezavantajlı durumdaki ailelere yönelik yapılan sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Bu projenin gerçekleştirilmesi sürecinde yaklaşık 1 milyon 700 bin lira kaynak kullanılarak maddi imkanları yetersiz 63 aile ev sahibi yapıldı" diye konuştu. 


Devletin her zaman yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olduğunu vurgulayan Akyüz, yardıma muhtaç bütün kesimlerin daha huzurlu ve mutlu olması için...