26 / 04 / 2024

Mutalıpu Abuduhelili

Mutalıpu Abuduhelili

Yeşil Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kuerban Abudureyımu, Mutalıpu Abuduhelili tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Muradlı İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muradlı İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mutalıb Muradlı tarafından kuruldu.

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erol ve Wumaırjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu.

Erzurum’da Puşkin’in kaldığı ev müzeye dönüştürülecek!

Rusya’nın Ankara büyükelçisi Aleksey Yerhov, Ezurumdaki yetkililerin, büyük Rus şairi Aleksandr Puşkin’in 1829 yılında geldiği Erzurum’da kaldığı evde Puşkin Müzesi açmayı planlıyor.

King Power Yenilenebilir Enerji Sistemleri Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King Power Yenilenebilir Enerji Sistemleri Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Taş ve Wumaıerjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu. 

Evviva projeleri hemen teslim hemen tapu kampanyası!

Ya­ban­cı ya­tı­rım­cı­la­rın odak nok­ta­sı ha­li­ne ge­len Esen­yur­t’­ta, 89.000 li­ra­ya ko­nut sa­hi­bi ol­ma­ fırsatı sunuluyor. Bulut İnşaat’ın başlattığı kam­pan­ya­da da­ire­ler ‘’­he­men tes­lim he­men ta­pu­’’ gü­ven­ce­siy­le satışa çıkarıldı.

Çin ve Papua Yeni Gine'de deprem!

Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinde dün meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremde 1 çocuk öldü, 8 kişi de yaralandı. Deprem Pu'er şehrinin Jinggu kasabasında yerin 10 kilometre altında gerçekleşti.

Çin'de 5.9 şiddetinde deprem oldu!

Resmi Şinhua ajansının haberine göre, deprem Pu’er şehrinin Jinggu kasabasında yerin 10 kilometre altında gerçekleşti. Deprem esnasında bir erkek çocuğun evlerinin duvarının yıkılması sonucu yaşamını yitirdiği kaydedildi

Yeşil Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kuerban Abudureyımu, Mutalıpu Abuduhelili tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Rusya'da Puşkin'in büyük dedesinin konağında hazine bulundu!

Rusya'nın kültür başkenti St. Petersburg'da bir konağın restorasyonu sırasında 18. yüzyıla ait hazine bulundu. Konağın gizli mahzeninde bulunan hazineler sergilenmesi için şehir müzesine teslim edilecek

Mutalıpu Abuduhelili Haberi

Mutalıpu Abuduhelili

Yeşil Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kuerban Abudureyımu, Mutalıpu Abuduhelili tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Yeşil Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.  Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar.  Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya...