17 / 04 / 2024

Mutlu İnşaat Pashadora teslimleri

Mutlu İnşaat Pashadora teslimleri

Bayrampaşa Pashadora ödeme planına göre Mutlu İnşaat bünyesinde 12 ay sıfır faiz ödeme seçeneği sunuluyor. Bayrampaşa Pashadora Evleri fiyatları 232 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Mansion Orman ön satışta! Yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Orman projesinde ön satışlar başladı. Mansion Orman projesinin teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Radius Residence ön satışta!

Radius Residence Mutlu İnşaat tarafından inşa ediliyor, projede 376 daire ve 33 ticari alan yer alıyor.

Mutlu İnşaat Rami 1056 ödeme planı!

Mutlu İnşaat'ın projesi Rami 1056 Evleri'nde fiyatlar 330 bin liradan başlıyor. Rami 1056 projesi Eylül 2017'de teslim edilecek...

Des Mutlu İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Des Mutlu İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Dinçer Mutlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Küçükçekmece, Fatih Mahallesi, Yağcıoğlu İş Hanı'nda kuruldu.

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesi!

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesine göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 522 adet daire bulunuyor.

Beylikdüzü Westside ev fiyatları!

Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Westside Beylikdüzü Konutları 'nda dairelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlangıç gösteriyor. İşte Beylikdüzü Westside ev fiyatları...

Westside İstanbul Beylikdüzü telefon numarası!

Westside İstanbul Beylikdüzü telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 600 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul Evleri ulaşım!

Beylikdüzü Westside İstanbul Evleri ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. Daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Beylikdüzü Westside satılık dükkan!

Beylikdüzü Westside satılık dükkan fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası taşıyor.

Beylikdüzü West Side satılık daire!

Beylikdüzü West Side satılık daire teslimleri 2017 yılının Mart ayında gerçekleşecek. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1155 daire ve 166 dükkan bulunuyor.

Westside İstanbul teslim tarihi Mart 2017!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side Konutları Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. 1.115 daire ile birlikte 166 dükkandan oluşan projenin teslim tarihi Mart 2017 olarak belirlendi.

Mutlu İnşaat Pashadora teslimleri Haberi

Mutlu İnşaat Pashadora teslimleri


Toplam inşaat alanı 50 bin metrekare olan Pashadora Konutları İstanbul Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında sanayi alanı bölgesinde hayata geçiriliyor.


Bayrampaşa Pashadora ödeme planı kapsamında vadeli ödeme imkanı sunuluyor. Pashadora Bayrampaşa projesi 200 adet daireden meydana geliyor. Pashadora Bayrampaşa projesinde 50 adet ticari birim bulunuyor.


Bayrampaşa Pashadora Evleri satış ofisi ile 0212 442 00 11 telefon numarasını arayıp, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Bayrampaşa Pashadora Evleri satışları 232 bin TL'den başlayarak yapılıyor.


Pashadora Bayrampaşa projesi Mutlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Mutlu İnşaat Pashadora teslimleri 30 ay sonra yapılması planlanıyor. 


Bayrampaşa Pashadora ödeme!


Bayrampaşa Pashadora ödeme koşulları dahilinde Mutlu İnşaat bünyesinde 12 ay vade farksız ödeniyor. Pashadora Bayrampaşa projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 daire tipleri tasarlandı. 


Pashadora Bayrampaşa projesinde 1+1 daireler 70,93 - 76,34 metrekare, 2+1 daireler 94,37...