18 / 04 / 2024

müze otel hayat

müze otel hayat

Oteli yaptıran firma yetkilisi iş adamı Necmi Asfuroğlu, 2009'da başlatılan çalışma sırasında tarihi kalıntılara rastlanılması üzerine alanda uzman ekiplerce kazıya yapıldığını belirtti. Necmi Asfuroğlu otelin inşaatını gezdi.

Bu ildeki müze otel kiraya verilecek! İhalesi 1 Kasım'da!

Karatay Belediye Başkanlığı, Karatay'daki müze oteli kiraya verecek. Kiralama ihalesi 1 Kasım tarihinde yapılacak.

Mehmet Akif Ersoy'un'un evi müze oldu!

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un, İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Mısır Apartmanı'ndaki 13 numaralı dairesi müze olarak yeniden hayat buldu.

Müze otel konsepti Türkiye'de yayılmaya başladı!

Fark yaratmak, olmayanı sunmak ve deneyim yaşatmak gerçeğiyle yola çıkılan Müze otel anlayışı, İstanbul, Kapadokya, Sinop, Urla, Datça gibi Türkiye'nin birçok kentinde uygulanıyor...

Sosyal medyada 'Haydarpaşa Garı müze olsun' talebi!

Hakkında otel olacağı iddiaları bulunan Haydarpaşa Garı için sosyal medya üzerinden 'Haydarpaşa Garı müze olsun' talebi geldi. 

Hatay'da beş dönemin izlerini taşıyan müze-otel açılışa hazır!

Hatay'da bir otelin inşaat çalışmasında ortaya çıkan Helenistik dönemden İslamiyet dönemine birçok eserlerin bulunduğu müze-otel kısa süre içerisinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Marmaris Grand Yazıcı Otel müze olacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz günü Marmaris'te tatilini yaptığı Grand Yazıcı Otel'in müze olması için harekete geçildi.

Hilton Antakya Müze Otel’de sona yaklaşıldı!

Türkiye’de ve Dünya’da bu alanda ortaya çıkarılmış en dikkati çeken otel projelerinden biri olan Hilton Antakya Müze Otel’de sona yaklaşıldı!

Antakya Müze Otel'in inşaatında 17 bin ton yapısal çelik kullanıldı!

Antakya Hilton ASF Müze Otel, Atina'nın ardından dünyadaki ikinci müze otel kompleksi olacak. İnşaatında 17 bin ton yapısal çelik kullanılan otelin maliyetinin 100 milyon doları geçeceği tahmin ediliyor.

Hilton Antakya Müze Otel'in inşaatı Hilton Yönetimi tarafından takip ediliyor!

Yapım çalışmaları noktasında dikkatleri üzerinde toplamayı sürdüren, Hilton Antakya Müze Otel'in devam eden inşaat süreci, Hilton Yönetimi tarafından da yakından takip ediliyor.

Hilton Antakya Müze Otel'in açılışı ne zaman?

Japonya'dan Almanya'ya, İngiltere'den Dubai, İtalya ve ABD'ye kadar Dünya'nın birçok yerinde şimdiden ismi duyulan ama inşaat halindeki ender otellerden bir tanesi, Hilton Antakya Müze Otel.

Antakya Hilton Müze Otel'de inşaat çalışmaları sürüyor!

Dünyanın en prestijli mimarlık ödüllerinden olan Dünya Mimarlık Festivali'nde “Geleceğin Yapıları ve Tatil Yerleşkeleri” ödülünün sahibi olan Antakya Hilton Müze Otel'in inşaatındaki çalışmalar aralıksız sürüyor.

Antakya Hilton Müze Otel, Daikin'i tercih etti!

Antakya Hilton Müze Otel, iklimlendirme tercihini verimli ve yüksek teknolojili çözümlerden yana yaptı. Antakya Hilton Müze Otel, yüksek verimli, uzun ömürlü ve çevre dostu Daikin Isıtma Sistemleri’ni tercih etti.

Ömer Koç Dolapdere'deki arazisine müze inşa ediyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Fatih Altaylı, bugünkü yazısında Mustafa Koç’un hayatını kaybetmesinin ardından Koç Holding yönetiminin başına geçen Ömer Koç'u anlattı. Koç, Dolapdere'deki değerlerli arazisine şahane bir müze inşa ediyor.

müze otel hayat Haberi

müze otel hayat

Hatay'daki dini kanaat önderleri, otel alanda sondaj çalışması sırasında bulunan tarihi kalıntılar üzerine çelik kolon kullanılarak yapılacak otelin inşaatını gezdi. 


Oteli yaptıran firma yetkilisi iş adamı Necmi Asfuroğlu, Süreyya Halefoğlu Caddesi'ndeki otel inşaatı hakkında kanaat önderlerine bilgi vererek, 2009'da başlatılan çalışma sırasında tarihi kalıntılara rastlanılması üzerine alanda uzman ekiplerce kazıya yapıldığını belirtti.Çeşitli dönemlere ait kalıntılara zarar vermeden otel inşaatını sürdürdüklerini anlatan Asfuroğlu, şunları kaydetti: "850 metrekarelik tek parça mozaiğin yer aldığı müze otelimiz, kentin turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2011'de otel inşa 850 metrekarelik otelimiz, alttaki tarihi  parça ya zarar vermemek için mozaiğin yer 66 çelik kolon üzerine aldığı müze oturtuluyor. Üst tarafta konteynerden 199 oda otelin, kentin yer alacak otelimizin turizmine ve altındaki tarihi...